Carrolajsa

Alla inlägg under december 2015

Av Caroline - 6 december 2015 14:30


Att skratta måste vara bland det bästa som finns! Att skratta så man får ont i magen eller så att tårarna rinner är en så himla härlig känsla. Det finns ett par människor i min omgivning som kan få mig att skratta så mycket och den känslan sitter i så himla länge efteråt, man känner sig lättad på något sätt. Det sägs att skratt förlänger livet och det kan nog ligga något i det. Om det inte förlänger så förgyller det åtminstone och det är ju inte fy skam det heller! Hoppas ni får en bra dag och att ni får skratta mycket :)

 
 

Av Caroline - 5 december 2015 10:14


Idag är det äntligen dags, min pojkvän kommer hem! Han åkte till Sydafrika i mitten av juli för att plugga och jag var och hälsade på i slutet av augusti i 9 dagar men sedan dess har vi inte träffats så det är verkligen på tiden att han kommer nu. Ska strax åka till stationen och möta honom, med vinterjackan i högsta hugg. De har ju haft mellan 25 och 30 grader nu på senaste tiden så det är en viss omställning för kroppen att komma till Sverige. Det är dock pyttelite rätt åt honom att han får frysa lite när han har varit borta så länge ;) 


Nu måste jag göra mig i ordning, hoppas ni får en bra dag. Kram! 


 

Av Caroline - 4 december 2015 21:23


Igår var vi på Julgalan och det var så himla bra! Det var stor variation på både artister och låtar. Det mesta var inte jullåtar men en del var så det var himla fint. Vi har väldigt begåvade artister i detta land. Vi satt väldigt högt upp i arenan men tack vare bra zoom fick jag några bilder. Brukar inte fota så mycket när jag är på konsert för man missar lätt själva konserten då men några bilder är ju kul att ha. 


               

Av Caroline - 4 december 2015 16:00

Fick den här bilden av en vän häromdagen. Kan säga att det har varit lockande både en och två gånger hehe. Jag är väldigt glad över att jag går den utbildningen jag gör men det innebär inte att det alltid är en dans på rosor. Det är en väldigt tuff utbildning men också väldigt givande. Jag hade inte velat åka och inte komma tillbaka men åka iväg en sväng hade inte varit fel. Kanske kan bli en liten sväng någonstans i januari eller kanske redan i december, en weekend någonstans hade varit trevligt. Den som lever får se ;) 
Nu är det dock uppsats som gäller! 

Av Caroline - 4 december 2015 08:56


God morgon! 

Hade en väldigt trevlig kväll igår. Artisterna var fantastiskt duktiga och det var väldigt många som deltog så det var verkligen variation på låtarna. Det mesta var inte julmusik vilket jag visste sedan innan men de bjöd på några jullåtar så det kändes som pricken över i:et ;) 


Nu har jag precis varit och lämnat några barn på skolan och gud vad det regnar. Är så himla trött på regn... Resten av dagen kommer jag ägna åt uppsatsen. Det är ju en del kvar att göra, har dock redan gått en bra bit över ordbegränsningen så nu får jag sitta och ta bort istället, samma visa varje gång hehe. Nu ska jag sätta igång den här dagen, kram! 



Av Caroline - 3 december 2015 17:18

Hej! 

Idag har jag fått mycket gjort. Jag har städat, tvättat, pluggat lite och varit hos farmor och farfar. Mår dock inte superbra men tänkte ta en ipren och strepsil nu så blir det förhoppningsvis bättre. Är nämligen bjuden på konsert idag så ska snart göra mig iordning. Ska bara försöka lösa det eviga problemet: vad jag ska ha på mig... Vi får väl se vad det blir men jag ser fram emot kvällen. Hoppas ni också får en bra kväll, kram! 


Av Caroline - 2 december 2015 22:21


Idag har jag haft en väldigt trevlig dag. Den började med lite plugg innan jag åkte hem till en vän. Där blev det lunch, massa prat och fotografering. Vi är snart klara med vår grundutbildning och tänkte därför ta en bild tillsammans med alla våra böcker. Vi har läst enormt många böcker, det handlar om flera tusen sidor och väldigt många tusenlappar. Men oj vad vi har lärt oss! Det var väldigt kul att se hur många böcker det faktiskt är. Jag har sålt de flesta av mina böcker men en av mina vänner har sparat alla så det var bra. 

Kvällen har jag spenderat med en annan vän och då blev det middag och en massa prat. Kändes skönt att få prata av sig lite och spendera tid med människor och inte bara böcker hehe. Nu blir det dock snart sängen för imorgon väntar en lång dag. God natt! 



Den här stapeln är kanske 1,60 hög och då är det inte allt. Det är alla böcker som ingått i utbildningen men utöver det har vi en massa rättsfall, anteckningar, annat material och alla böcker vi har läst i samband med uppsatsskrivning. Det vore fel att påstå att vi har varit sysslolösa ;)


  

Av Caroline - 2 december 2015 11:29

God förmiddag!
Idag har jag en rolig dag framför mig. Först ska jag träffa några vänner och äta lunch och fota lite och ikväll kommer en annan vän över på middag. Helt klart en bättre dag :) Det blir lätt ensamt när man sitter och skriver uppsats så det är kul när man får komma ut och träffa människor hehe. Först blir det dock en sväng till skolan för att leta propositioner. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards