Carrolajsa

Alla inlägg under december 2015

Av Caroline - 17 december 2015 19:49


God kväll! 


Jag skulle egentligen iväg till kören idag men kände under eftermiddagen att jag inte kände mig så kry. Börjar få ont i halsen och har frossa. Därför blev det till att stanna hemma istället. Har pluggat i några timmar men tänkte snart avsluta och kanske krypa ner i soffan. Är sugen på att se en julfilm. Imorgon ska jag följa några barn till skolan och sedan ska jag själv till skolan en sväng är tanken, måste ha hjälp med en sak så jag hoppas där är någon i biblioteket som kan svara på min fråga :)


En annan sak som var typisk idag är att jag hade bestämt att jag skulle köpa julklapp till mig själv idag men när jag kom till affären hade de inte vad jag sökte. Jag har tittat på ett armband nu i nästan ett år tror jag men tycker egentligen att det är lite för dyrt men idag hade jag bestämt mig för att jag ändå skulle slå till men så blev det inte. Det var nog inte meningen hehe. Istället blev det en julklapp till en vän och det är väl inte fel det heller.

Nu ska jag plugga en stund till men jag hoppas ni får en bra kväll, kram!



Det är detta fina armband från Edblad som jag har tittat på. Har jag tur kan jag kanske hitta det på nätet ;)

  



Av Caroline - 17 december 2015 10:24


God förmiddag! 


Då var det torsdag. Idag blir det mestadels plugg. Ska på kören ikväll och har ett par ärende på stan i eftermiddag men annars blir det till att skriva så fingrarna glöder. Börjar ju verkligen närma sig inlämning så det gäller att få de sista bitarna att falla på plats. Det är väl bäst att sätta igång. Hoppas ni får en bra dag, kram! 


Av Caroline - 16 december 2015 13:44


Hej! 


Då var det onsdag, jag känner mig helt förvirrad på dagarna. Igår trodde jag att det var onsdag men där hade jag fel hehe. Igår blev det plugg hela dagen och sedan avslutade vi med att titta på sista avsnittet av Johan Falk, så himla spännande! Idag hade jag ett möte under förmiddagen men resten av dagen blir det plugg. Är hemma nu men ska till min pojkvän senare och fick ett meddelande som löd i stil med att "om du kommer sen kan du ta med träningskläder", han har fått för sig att vi ska ut och springa. Får se hur det går... Nu ska jag plugga lite till, hoppas ni får en bra dag, kram! 



Av Caroline - 15 december 2015 15:11


God eftermiddag!
Hoppas allt är bra med er. För min del är det uppsatsskrivning som gäller hela dagen. Håller på och försöker korta ner min uppsats men det går sådär, är så himla mycket jag vill ha med. Men det är väl bara till att fortsätta jobba på. Är ett litet tag kvar till inlämning så det borde gå.
Nu ska jag fortsätta skriva, ha det fint!

Av Caroline - 14 december 2015 12:48


Hej! 

Då var Lucia över för den här gången. Det var himla kul att få vara med igen och trots lite övning kändes det som att det gick bra. Det tar dock på krafterna så var ganska trött igår och mådde inte superbra så det blev sängen tidigt. Vaknade i morse vid 7 av att vi hade elektriker här hemma. Låg kvar i sängen en stund och försökte somna om men det gick inte så bra så det blev till att gå upp och plugga istället. Har pluggat hela förmiddagen men är så himla trött så det blir kanske en sväng till sängen igen lite senare. Än så länge har jag inga andra planer förutom att plugga men vi får se vad som händer. Hade varit kul att hitta på något men måste å andra sidan bli klar med min uppsats. Svår avvägning... Blir dock inte bättre av att jag sitter här och skriver så ska fortsätta skriva på uppsaten nu, hoppas ni får en bra dag, kram!


   Mysbelysning utanför kyrkan igår. 



Av Caroline - 13 december 2015 12:19


Hej! 

Idag är det dags för Lucia! Ska gå ett tåg ikväll så det ska bli kul. Jag brukar inte ha så mycket julkänsla men om jag får någon brukar det börja kring Lucia, alla dessa ljus och fina sånger. Vi började julen på riktigt igår när vi bakade pepparkakor, gjorde marsipanfigurer och åt lussebullar. Eftermiddagen blev inte helt som jag hade hoppats men det blev trevligt ändå. Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällens tåg, tänkte försöka mig på att locka håret, får se hur det blir. Hoppas ni får en trevlig dag, kram!   

Mammas goda lussebulllar :)



 



 
Mina små marsipanfigurer, fick bli gran, ros, snögubbe och små tomtar ;) 




 



  
Detta småpill passar mig perfekt för jag älskar att pyssla! 



Av Caroline - 12 december 2015 09:00


God morgon! 

Idag är det dags för genrep inför morgondagens luciatåg. Har inte hunnit öva så mycket men som tur är sitter det bra från förra året så ganska mycket kommer av sig självt. Efter det ska jag hem till mormor och julstöka. Vi ska göra godis, umgås och bara ha det mysigt. Ska bli himla kul. Ska försöka hinna med lite plugg också. Nu måste jag snart åka men hoppas ni får en bra lördag, kram! 


    Efter förra årets tåg <3 



Av Caroline - 11 december 2015 23:19


Idag var det dags för en kväll med en av mina nära vänner. Först bowlade vi och sedan blev det mat. Eftersom vi hade rört på oss i en timme (typ) och eftersom det är fredag lyxade vi till med riktig onyttig mat. Hur gick då bowlingen? Jo det gick väldigt bra för mig, var nästan lite chockad. Jag brukar inte vara superdålig men idag var jag ganska bra, kul! Jag hade bra motstånd men oväntat nog vann jag, har nog aldrig hänt förr. Kom hem för en stund sedan och har precis tittat på Downton Abbey, älskar det programmet. Nu blir det dock sängen för imorgon väntar ytterligare en lång dag. God natt vänner <3 


   
X//X/ är trevliga symboler i dessa sammanhang ;) 


 
Mitt resultat är det undre... 


  

Mumsig mat



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards