Carrolajsa

Alla inlägg under november 2015

Av Caroline - 23 november 2015 16:15


Jag tycker att det är kul att testa på att laga lite olika maträtter. Jag har väldigt svårt för att komma på något jag är sugen på om någon frågar vad jag vill ha till middag (en egenskap som mina föräldrar och pojkvän inte uppskattar...) och tröttnar ganska lätt på en maträtt så måste variera mig. Jag är inte vegetarian men jag tycker inte att kött är så gott så därför försöker jag att byta ut det mot annat. Igår lagade jag en paj som jag tycker är väldigt god. Jag har gjort den en gång tidigare och igår blev jag faktiskt sugen på det igen så idag fick det bli det. Jag har ändrat receptet lite: istället för kyckling har jag quorn, jag har lagt till paprika bland grönsakerna och jag har matlagningsgrädde (laktosfri) istället för mellangrädde. Dessutom lade jag i lite färsk vitlök när jag stekte grönsakerna. Det är en enkel maträtt, den går bra att frysa och den är väldigt god. Skulle lätt rekommendera att testa! 

Smaklig måltid ;) 

 

Här hittar ni receptethttp://www.icakuriren.se/mat-dryck/recept/kycklingpaj-med-champinjoner/  



Såhär blev mitt resultat :)



  

Av Caroline - 23 november 2015 10:00


Nu börjar det närma sig vinter och det innebär kyla. Jag fryser väldigt lätt och något som alltid är kallt på mig är mina fötter. Bland det värsta är när man har gått och lagt sig och ska försöka hitta en bra ställning men ens kalla fötter gör det väldigt svårt. Det kan dock bli lite kul om man sover bredvid någon för då kan man alltid hämnas på något genom att sätta sina kallar fötter mot personens kropp hehe.


Det sägs ju att om man är kall om fötterna är man kall om resten av kroppen också. Ett tips för att värma upp fötterna något är att ha tjocka strumpor eller innetofflor. Många inneskor är väldigt tråkiga men häromdagen hittade jag ett par himla fina tofflor som jag väldigt gärna vill ha. De ser både varma ut och dessutom himla snygga! Leopardmönster är så himla snyggt och det är ett återkommande mönster på mina kläder och accessoarer. Dessutom ser de ut att ha en relativt hård sula vilket innebär att man inte får ont i foten av minsta lilla sak man trampar på och dessutom lär de förmodligen hålla längre vilket såklart är ett stort plus.


Kanske ska lägga den här skon på önskelistan och hoppas på att jag har varit snäll ;)
Tycker ni också att skon ser fin ut har jag hittat den på http://www.bobello.se/

 

Med inspiration från Bobello 

 

   


 

 


Av Caroline - 23 november 2015 09:37


God morgon!

Då kör vi igång en ny vecka. Jag började min dag med en promenad i kylan och sedan blev det frukost framför Gossip Girl. Köpte ett par säsonger av den serien i lördags, inte bra... Nu ska jag dock köra igång med uppsatsen. Har skrivit en hel del på uppsatsen men det är fortfarande väldigt mycket som ska göras så det gäller att hålla tempot uppe. 

Hoppas ni får en bra dag, kram! 



Kändes väldigt skönt att vakna upp till det här istället för regn!



  

Av Caroline - 22 november 2015 20:45


Fy vad trött jag är nu. Har haft en ganska lugn dag idag. Jobbade med uppsatsen hela förmiddagen och sedan blev det en tur ut i snön för att handla. Sedan blev det till att laga mat innan jag satte mig och tittade film. Större delen av kvällen har jag ägnat åt att skriva men ska snart avsluta och sätta på en film eller något. Hoppas på att må bättre imorgon...

Hoppas ni har haft en bra söndag, kram! 


   
Hej mitt vinterland..., som det snöade innan. Var inte alls kul att gå till affären men det är mysigt att titta på. Dessutom blev jag lite sugen på att åka pulka hehe ;) 



Av Caroline - 22 november 2015 18:15


Jag hittade en fantastiskt söt video häromdagen. Det var en 4-årig flicka som "gifta sig" med sin sköterska. Så himla fint. Det sorgliga var dock slutet, ”förhoppningsvis kommer hon få uppleva det på riktigt”. Cancer är en hemsk sjukdom och jag har träffat flera barn som har det och det är så himla hemskt. De ska egentligen ha hela livet framför sig men istället kämpar de för att klara av dagen. Hoppas verkligen de hittar ett bra sätt att stoppa cancer i framtiden. Ingen människa, varken barn eller vuxen, ska behöva genomlida denna hemska sjukdom… 

Här är länken till videon: 

http://www.msn.com/sv-se/video/noje/4-%C3%A5rig-cancerpatient-gifte-sig-med-sin-sk%C3%B6tare/vi-BBn9i07  

Av Caroline - 22 november 2015 09:08


God morgon! 


Då var det söndag igen. Tur att jag inte har något planerat idag för det hade jag inte orkat, tror jag börjar bli sjuk, orkar inte... Därför känns det lagom att sitta inne och jobba med uppsatsen hela dagen. Det jobbigaste jag har planerat idag är ett eventuellt besök i affären, känns lagom hehe. Får se om jag orkar bege mig ut i regnet/snön... 


Hoppas ni får en bra dag, kram! 

Av Caroline - 21 november 2015 20:58


Då var man hemma efter en mysig eftermiddag/kväll med några vänner. Det blev god middag och mycket prat. Det blev en ganska tidig kväll så jag och en av mina vänner tog en promenad och handlade lite innan vi skiljdes åt. Nu är jag hemma i värmen igen och ska snart krypa ner i soffan. Hoppas ni har en bra lördag, kram! 

     
Det gäller att klä sig varmt...



    
Vart kom den här snön ifrån? Känner mig inte riktigt redo för det...



Av Caroline - 21 november 2015 09:27


God morgon!

Hoppas allt är bra med er idag. Jag har fullt upp idag igen. Har precis börjat tvätta och ska snart få i mig frukost. Sedan blir det plugg och lite jobb vid datorn och i eftermiddag väntar middag med vänner, trevligt! 

Nu ska jag äta min frukost och sedan hoppa in i duschen så jag kan starta dagen på riktigt. Hoppas ni får en bra dag, kram! 


  Dagens "lyxfrukost" ;) 



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards