Carrolajsa

Alla inlägg under maj 2015

Av Caroline - 20 maj 2015 06:40

God morgon!

Här behövs ingen klocka för att jag ska vakna tidigt. 05.50 slog jag upp ögonen och hoppade typ ur sängen. Frukosten är intagen och jag har intagit min plats vid skrivbordet. Idag väntar lite fler timmar med brottsbalken som sällskap. Vi kommer vara bästa vänner innan den här tentapluggperioden är över ;)

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 19 maj 2015 09:46

God förmiddag!

Här är pluggandet i full gång. Idag är det bara plugg som gäller. Med tanke på rusket utanför gör det inte så mycket. Har tänt ljus och tagit på mig de skönaste kläderna jag har. Ska man ändå bara sitta inne gäller det att man gör det bekvämt för sig ;)

Hoppas ni får en bra dag!

Av Caroline - 18 maj 2015 18:19

God kväll!

Idag har jag pluggat (big surprise där) men har faktiskt gjort lite annat också. Skulle in och ta blodprov så då passade jag på att uträtta lite andra ärende också. Det blev en sväng förbi affären för att posta ett paket, ett besök på apoteket och en snabbis till min pojkvän för att lämna en sak. Var dock bara borta ett par timmar allt som allt men det var skönt att hinna med lite saker. Ska iväg på möte med kyrkofullmäktige nu och sedan blir det till att fortsätta plugga.

Hoppas ni har haft en bra måndag, kram!

Sov med fläta i natt så mitt hår var lite lockigt. Skönt att kunna variera ibland ;)

Av Caroline - 17 maj 2015 12:30


Ett riktigt I-landsproblem som jag ofta är vad jag ska laga för mat. Jag vet att frysen är full av mat men min inspiration ligger på 0. Jag är väldigt sällan sugen på mat (fråga min pojkvän och pappa, de är ganska trötta på my lack of inspiration hehe). Sedan vill jag också att det ska gå snabbt att laga, speciellt nu när det är tentaplugg som gäller. Jag tycker att det är kul att laga, bara man kommer på vad man ska laga. De senaste dagarna har inte ribban legat så högt – omelett, makaroner och färdiga vegetariska bullar, klyftpotatis och sallad. What a star chef haha. Jag ser dock fram emot sommaren då man har lite mer tid så att man kan laga mat som tar lite längre tid, typ paj och grytor. Och baka! Man ska ha något att se fram emot. Och till sommaren finns där mycket saker att se fram emot

På tal om mat så börjar snart magen kurra, det återstår att se vad som står på dagens meny ;) 

Av Caroline - 16 maj 2015 20:58


God kväll!


Idag har jag haft en lång dag. Har pluggat heeeela dagen. Som tur är känns det som att man kommer någonstans vilket är skönt. Det är mycket material (till den här tentan också, surprise hehe) så det är en del att gå igenom. Jag har läst alla böckerna en gång men nu går jag igenom dem igen och läser lagtext samtidigt. Det är mycket jobb men förhoppningsvis fastnar något.


Nu ska jag köra lite träning här hemma och sedan blir det sängen. Är helt slut i huvudet. Hoppas ni har haft en bra lördag! 

Av Caroline - 16 maj 2015 15:00


Sommaren närmar sig med allt vad det innebär. Jag ska på studentfirande, examensfirande, födelsedagar och kanske ett och annat party. På sommaren tycker jag att det är väldigt skönt att ha klänning. Det finns både uppklädda men också nedklädda varianter. Jag är ganska kräsen när det kommer till kläder men tycker att det är kul med kläder. Eftersom jag har lite ont om tid för tillfället beställde jag klänningar på nätet häromdagen. Jag brukar inte beställa kläder på nätet men tänkte ta en chansning, passar de inte så är det ju bara till att skicka tillbaka. Jag hoppas dock att de passar för jag gillar verkligen alla tre, åtminstone på bilderna. De borde komma nu i dagarna så nu är det bara till att hålla tummarna! 


      Bilderna (och naturligtvis klänningarna också) kommer från nelly.com



Av Caroline - 15 maj 2015 08:45

God morgon!

Klockan är inte ens 9 men jag har hunnit med lång powerwalk, dusch, frukost, städning, fix med naglar och börjat plugga. I love effektiva och tidiga mornar ;)

Större delen av dagen kommer gå åt till att plugga. Idag ska jag börja gå igenom böckerna igen och anteckna samtidigt för att kunna repetera på bästa sätt.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Av Caroline - 14 maj 2015 21:30

God kväll!


Känner mig lite förvirrad på dagarna, igår sa jag till en av mina vänner ”det känns inte som torsdag idag” varpå hon bara ”nej det är det inte, det är onsdag” – tydligt tecken på förvirring ;) Kanske inte så konstigt när typ alla mina dagar är likadana.


Idag vaknade jag tidigt och inledde dagen med en powerwalk i solen, väldigt skönt. Sedan har jag bara legat i sängen hela dagen och läst. Råkade somna till en stund men sedan var det bara till att fortsätta läsa. Har fått läst en hel del så det är skönt. Avslutade kvällen med ytterligare en powerwalk och lite styrketräning hemma. Nu blir det lite fix vid datorn och sedan lite fortsatt läsning.


Hoppas ni har haft en bra dag, kram!  


     

Himlen är så härlig såhär års :)



   

Trots intressant läsning var jag ganska uttråkad framåt kvällen, då händer det att telefonen åker fram och en massa konstiga selfies tas…  



Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards