Carrolajsa

Alla inlägg under januari 2015

Av Caroline - 22 januari 2015 22:05

Den här dagen har bestått av föreläsningar, plugg och joggingtur men nu blir det äntligen sängen ;)

Hoppas ni har haft en bra dag!

Ser så skönt ut när solen strålar in genom rutan, tycker att solen kan komma tillbaka ;)

Av Caroline - 22 januari 2015 08:14

God morgon!
Igår fick vi goda nyheter, vi hade nämligen fått resultat inlagda av skolan. Det var på uppsatsen, där stod inte betyg utan bara att man var godkänd och det innebär att vi nu officiellt är klara med termin 4. Det var en intressant termin men också väldigt ansträngande. Omfattande ämnen, kluriga ämne och begränsat med föreläsningar. Detta tillsammans med lite saker privat gjorde hösten till en ganska jobbig tid men nu är den förbi och över och man kan blicka framåt. What doesn't kill you makes you stronger right? ;)

Idag väntar föreläsningar och sedan plugg hela kvällen.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Jag tog den här bilden i höstas och det känns som att den gestaltar min höst ganska bra. Vägen man färdas på känns oändligt lång men man vet ändå att det kommer en ljusning och lättnad längre fram :)


Av Caroline - 21 januari 2015 09:33

God morgon!


Gud vad jag är trött idag, jag hade en väldigt händelserik natt. Jag träffade prins Carl Philip och Sofia och jag kände tydligen dem väldigt väl, jag sprang runt i en storstad och letade efter vår föreläsningssal som vi hittade efter många om och men och jag var på bröllop. Tänk vad mycket man kan drömma hehe. Vaknat en massa gånger har jag också gjort. Men det är bara till att försöka piggna till för idag väntar en lång dag i skolan. Ämnet vi läser nu heter civilrättskipning och är väldigt intressant så det underlättar.


Hoppas ni får en bra onsdag, kram!  

Av Caroline - 20 januari 2015 22:01

Hej!
Idag var jag helt slut när jag kom hem. Vi hade bara en föreläsning idag men var på skolan ganska tidigt för att fixa lite saker i biblioteket och efter föreläsningen bar det vidare till gymmet. Väl hemma efter dusch och mat intog jag soffan för att läsa men råkade somna en stund istället, oops... Sov bara en stund så jag hade ändå många timmar på mig att plugga. Nu blir det dock sängen för imorgon väntar föreläsningar och mer plugg.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Av Caroline - 20 januari 2015 08:16

God morgon!
Då var det tisdag. Kvällen igår ägnade jag åt plugg, matlagning och powerwalk. Det är lika bra att kasta sig in verkligheten direkt och börja plugga för annars får man lida för det sen ;)

Idag blir det föreläsning och förhoppningsvis en sväng förbi gymmet. Även den här kvällen kommer jag ägna åt att plugga.

Hoppas ni får en bra dag, kram!

Idag ska jag lämna ifrån mig förra terminens böcker och det blir nästan lite tomt i bokhyllan. Egentligen hade jag velat spara alla böcker men dels hade det blivit väldigt mycket pengar och sedan blir litteratur i juridik inaktuellt relativt snabbt så därför säljer jag dem vidare till en person som går terminen under mig.

Igår stod det hemmalagad pizza på menyn. Vi hade jäst och ost som inte hade så lång hållbarhet så tänkte vara lite miljövänlig och ekonomisk och använda det för att inte riskera behöva slänga det sen. Jag försöker så lång som möjligt "äta nyttigt", inte bara för att tänka på figuren utan mycket för att min kropp mår mycket bättre av det. Därför bytte jag ut en del av det vanliga vetemjölet till grahamsmjöl. Pizzan blir ju inte supernyttig av det precis men lite bättre ;) som topping körde jag broccoli, svamp och ost; kanske inte det vanligaste men gott blev det.

Av Caroline - 19 januari 2015 17:35

Hej!
Nu är man tillbaka i verkligheten och den nya terminen har börjat. Ingenting är lätt på juridicum och det ska det inte heller vara utan även den här terminen har vi lite att bita i men det ska bli kul. Vi hade både intro och första riktiga föreläsningen idag så nu är vi igång. Nu är det slut på lata dagar framför tv:n för nu väntar återigen plugg.

Hoppas ni har haft en bra måndag, kram!

Av Caroline - 18 januari 2015 21:25

Hej!
Idag har jag haft en väldigt lugn dag, nästan lite tråkig faktiskt. Jag vet inte vart alla timmar har försvunnit. Jag storstädade innan, gjorde lite jobb vid datorn samt sorterade papper men större delen av dagen har jag spenderat i soffan framför tv:n. Tidigare ikväll var jag dock ute på en lång powerwalk och körde lite styrka, kände att jag behövde röra på mig lite. Blir så rastlös av att inte göra något alls.

Nu ska jag dock ta fram lite saker inför imorgon då den nya terminen börjar, är så taggad på termin 5!

Hoppas ni har haft en bra helg <3

O.C, ljus och pyjamasbyxor; inte så glamoröst men ganska mysigt ;)

Av Caroline - 17 januari 2015 23:04

Idag var det dags att utnyttja en av mina julklappar, nämligen en musikalbiljett. Jag och min syster fick vars en och farmor och farfar var också med. Vi tittade på doktor Zjivago och den var så himla bra. Alla som deltog var grymt duktiga!

Nu är jag dock hemma igen och har bytt klänning mot mjukiskläder och satt på ett avsnitt O.C Egentligen var planen att jag skulle på personalfest idag men eftersom vi fick musikalbiljett och det inte gick att byta fick jag välja men jag ångrar ju inte precis att jag gick på musikalen.

Hoppas ni har en trevlig kväll <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards