Carrolajsa

Alla inlägg under december 2014

Av Caroline - 20 december 2014 13:15


Jag har fantastiska vänner! Gamla som nya, de finns alltid där. De får mig att skratta med samtidigt tillåter de mig att gråta. Att kunna skratta åt ingenting, att kunna gråta för en liten sak, att kunna sitta tysta men ändå känna sig bekväm är så mycket värt. Alla har sin speciella plats i mitt hjärta och jag känner mig väldigt tacksam över att jag har sådana fantastiska människor i mitt liv <3 


 

Av Caroline - 20 december 2014 08:50

God morgon!
Det känns typ som att jag har blivit överkörd av en lastbil; är helt mör i kroppen, har tandvärk, huvudvärk och kliande utslag. Tandvärk kommer och går på grund av de nedrans visdomständerna och utslag har jag haft ett par dagar men vet inte varför. Det kliar på halsen, i pannan och på bringan mellan nyckelbenen, märkligt... Jag hoppas allt går över för ikväll har jag planer med några vänner och det ser jag fram emot så vill inte ställa in. Typiskt! Ska äta en stabil frukost snart och sedan göra småfix här hemma så blir det säkert bättre framåt eftermiddagen.

Min plan var att gå ut och springa idag men tror jag hoppar det, dessutom ÖSregnar det ute och blåser massa så det gör inte en mer peppad ;)

Hoppas ni får en bra lördag, kram!

Av Caroline - 19 december 2014 22:04

Har haft en väldigt pysslig kväll idag. Det blev knäckebröd och en variant av trillingnöten. Hittade ett recept i dagens Metro men de var gjorda med mörk choklad och de flesta i min familj tycker bättre om ljus men personligen tycker jag bättre om mörk så körde på min egen variant genom att göra två olika. Avslutade denna pyssliga kväll i soffan framför ett program som Peter Jöback gästade och det var ett perfekt avslut. Jag älskar verkligen hans röst och han verkar vara en väldigt ödmjuk, trevlig och ambitiös person. Jag har både gråtit och dansat men också skrattat till många av hans låtar. Det är inget illa betyg för en artist skulle jag säga ;)


Nu ska jag fixa lite saker innan det blir sängen. Är så sjukt trött och känner att jag behöver sova om jag ska orka med helgens planer. Hoppas ni har en trevlig kväll <3  


 
Mumsigt fröknäcke 



  
Inte så fint upplagda men detta är kvällens resultat av "trillingnöten" 




Av Caroline - 19 december 2014 17:38

Då var jag hemma igen efter ytterligare en lång dag. Morgonen ägnade jag åt att hitta böcker och artiklar som kan vara användbara när jag skriver uppsats och resten av dagen har jag ägnat åt shopping. Har tyvärr inte hittat alla julklappar än så måste bege mig ut en dag till, många är dock inhandlade vilket är skönt. Nu är jag dock helt slut och har skoskav...

Har precis bytt om till mjukiskläder och tänkte göra knäckebröd och chokladpraliner. Hoppas ni får en bra fredag, kram!

En gigantisk och välklädd gran stod i köpcentrat :)

Av Caroline - 19 december 2014 14:30


Alltså veckans ”Bonde söker fru”, så fint! Tänk att tre av fyra par träffade kärleken och att det till och med resulterade i två förlovningar. När vi tittade på programmet och Linda läste ur boken som Sebastian fått av Petra så blev jag nästan också rörd. Min syster tittade på mig som om jag var från månen men jag är ganska blödig när det kommer till andra människors glädje, speciellt när det kommer till kärlekshistorier. En kollega till mig förlovade sig häromdagen och det var uppenbarligen en överraskning för henne för hon blev helt ställd och det var väldigt fint (jag var inte där men det kom upp en film på facebook så man har koll ändå). Kärlek är det finaste som finns, oavsett vilken form det är i. Kärlek borde verklige firas och inte tas för givet <3 


 

Av Caroline - 18 december 2014 21:32

Då har ”ledigheten” börjat. Vi är ju knappast lediga under julen då vi ska skriva uppsats och förbereda en seminarieredovisning men det ska bli skönt att inte sitta och plugga varje dag, varje sekund.


Den här hösten har varit ganska ansträngande, det har varit väldigt mycket i skolan och en del saker privat som har tagit kraft och tid. Nu ser jag dock fram emot lite julmys med familj och vänner, uppsatsskrivande, jobb och sömn. Man ska ju försöka ta tillvara på tillvaron och på livet för det händer trots allt nu och de dagar som passerar kommer aldrig komma tillbaka.


Förutom skola har det idag blivit lite shopping av julklappar, informationssökning inför uppsatsen, städning, lite arbete vid datorn och annat fix.


Nu ska jag städa lite till innan jag ska bege mig till säng vilket ska bli väldigt skönt.

Hoppas ni har haft en bra torsdag, kram! 


 



Av Caroline - 18 december 2014 08:40

God morgon!

Då var årets sista skoldag kommen. Terminen slutar inte förrän i januari och de sista veckorna på kursen ska vi ägna åt att skriva uppsats. Inlämning är i början av januari så vi vet vad vi ska hitta på hela julen. Vi har blivit tilldelade ett ämne och hela den här dagen kommer gå åt till att få introduktion samt information om hur vi ska skriva, leta källor samt hur presentationen ska gå till.


Efter skolan ska jag ut och leta julklappar och kanske ta en sväng förbi blodcentralen om jag hinner. Jag blev nämligen godkänd blodgivare för någon vecka sedan och nu håller jag tummarna för att allt funkar på plats med.


Hoppas ni får en bra dag!

     

Av Caroline - 17 december 2014 21:21

Idag var det tenta som gällde! Vi skrev bara i fyra timmar vilket är väldigt lite tid. Jag försöker dela upp tiden så att man har ungefär lika mycket tid på varje fråga men idag frångick jag det för när klockan var 17 (vi slutade 18) hade jag bara svarat på den ena frågan men kände att jag hade mycket att ge så jag fick svara snabbt på den andra frågan men fick ändå ner ett hyfsat svar så det känns okej. Men nu får man vänta på resultatet och det är alltid lika jobbigt... Imorgon väntar årets sista skoldag men nu väntar slapp i soffan och jobb vid datorn.

Hoppas ni har en bra dag!

Alltid lika mycket packning...


Vad hade vi juriststudenter gjort utan våra flikar ;)





Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards