Carrolajsa

Alla inlägg under september 2014

Av Caroline - 6 september 2014 16:38

Tänkte bara titta in och önska alla en trevlig lördag! För min del har den här lördagen än så länge inneburit jobb och träning. Dagens aktiviteter har dessutom resulterat i att jag känner mig typ som stans ofräschaste människa ;)
Kvällen bjuder förmodligen på plugg och tv.
Ha det fint!

Tur man är morgonpigg för klockan ringde 5 imorse för att jag skulle hinna till jobbet i tid ;)

Tänk att september bjuder på så fint väder att solglasögonen har fått åka fram igen. Love it!

Av Caroline - 5 september 2014 19:26

Det här har varit en väldigt skön dag. Jag började med lite fix vid datorn och fix här hemma och sen var det dags för föreläsning. Efter föreläsningens slut stannade jag kvar en stund och pratade med mina vänner, sådant behöver man ibland.
Efler det åkte jag hem till min farmor och farfar en stund och satt ute i solen och njöt och fikade.
Väl hemma blev det plugg och nu blir det slapp i soffan och jobb vid datorn.
Hoppas ni får en trevlig fredag <3

Gissa vad jag hittade idag? min mp3. Gissa vad jag beställde igår? en mp3. Jag har varit av med min en längre tid och jag har letat överallt. Så igår tog jag tag i det och beställde en ny.
Imorse när jag öppnade en låda i hallen och skulle ta något hittade jag den. Jag har letat där innan men nu var det som att den bara hoppade upp till mig. Jag brukar inte slarva bort mina saker och den här gången var det inte heller jag utan förmodligen min pappa som har "städat". Hur som helst kommer jag ha två nu så då har jag en i reserv ;)

Av Caroline - 4 september 2014 21:44

Något som jag inte är så bra på är att ta det lugnt. Att bara sitta i soffan och titta på en film eller ligga på sängen och titta i taket. Jag försöker alltid göra mer än en sak samtidigt. Tittar jag på film sitter jag ofta vid datorn samtidigt, städar eller skriver något. Visst är det bra om man kan vara effektiv men ibland behöver man bara ta det lugnt. Till och med jag har insett detta.


Det senaste halvåret, året egentligen men speciellt halvåret, har varit ganska tufft. Det har varit extremt mycket i skolan, jobb med organisationen, annat jobb, sjukdomar i familjen och tankar i mitt eget huvud som spökat. Jag är väldigt duktig på att ta på mig saker och har svårt att säga nej. Eller jag vill inte säga nej för jag vill få ut så mycket som möjligt av livet och jag vill vara där när människor i min omgivning behöver min hjälp. Men för att kunna hjälpa andra måste man orka med sig själv också. I början av sommaren kände jag att min kropp inte hade orkat mycket längre utan det var tur att terminen slutade när den gjorde. Men en sommar med jobb, sömn, grillkvällar och tid med människor jag älskar var precis vad jag behövde. Nu mår både jag och kroppen bättre och är redo för nya tag och ny termin. Något som jag verkligen ska tänka på den här terminen är att lyssna på min kropp och inse att ibland måste man säga nej och man måste inse att man är inte mer än mänsklig.


Jag är säker på att det är många fler där ute som dras med samma problem. Ta det från en som vet, ingen kan göra allt men alla kan göra något. Jag vet att det är en av de mest använda klyschorna men den är verkligen sann. Ta hand om dig själv lika bra som du vill ta hand om andra <3    

Av Caroline - 4 september 2014 10:54

Då var det en ny dag! Jag började den här dagen med att vakna 1,5 timme innan min klocka skulle ringa. Trots att jag egentligen var trött kunde jag inte somna om så jag förflyttade mig från sängen till soffan och satte på tv:n och datorn för att göra lite nytta istället.
Nu har jag precis kommit till skolan och snart är det dags för föreläsning.
Hoppas ni får en bra dag <3

Idag har vi riktigt fint väder så idag var det dags för sommarklänning och tunnare skor ;)

Av Caroline - 3 september 2014 21:33

Jag gillar dagar då man känner att man får gjort saker och ting. Den här dagen har varit lite så för min del. Först var det föreläsning, sedan träning, städning, plugg och fix vid datorn.
Nu blir det lite mer plugg innan det blir sängen. Min ena visdomstand har börjat spöka igen så jag hoppas jag kan sova bort smärtan ;)

Trots att jag "bara" läser termin fyra har vi hunnit gå igenom en och annan lag ;)

Jag förväntar mig en del träningsvärk i armarna imorgon för körde ganska hårt med dem idag ;)

Lite av sommarvärmen bestämde sig för att komma tillbaka så nu fick höstjacka vila lite till och istället damma jag av en kavaj/kappa som hängt i garderoben ett tag.

Av Caroline - 2 september 2014 21:18

Då är det snart dags för mig att kasta in handduken för idag. Kvällen har bestått av plugg, städning och tv-tittande på idol med min syster.
Inatt hoppas jag på lite mer sömn så ska snart krypa ner i sängen och köra lite kvällsläsning om förvaltningsmyndigheter.
God natt!

Av Caroline - 2 september 2014 16:57

Natten till idag var inget vidare, det blev inte många timmars sömn för mig. Först var det snurrande tankar som gjorde att jag inte kunde somna och sen när jag väl somnade avlöste den ena drömmen den andra...
Trots lite sömn har jag ändå kunnat vara lite effektiv idag. Först var det föreläsning, sen matlagning och plugg. Jag tog precis en paus för att fixa lite saker vid datorn men nu blir det fortsatt plugg, det är läsning om förvaltningsmyndigheter som gäller.
Ha en fortsatt bra dag <3

Av Caroline - 1 september 2014 21:44

Då var terminens första dag snart över. Vi körde igång direkt och nu är det offentlig rätt som står på schemat ett tag framöver. Eftermiddagen har jag tillbringat i soffan med kursens första bok. En powerwalk, idol och dokumentär om Estonia har det också blivit. Nu blir det dock snart sängen så jag orkar med morgondagen. God natt!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards