Carrolajsa

Alla inlägg under september 2014

Av Caroline - 10 september 2014 17:30

Att sakna någon är inte kul. Tankarna vandrar lätt iväg och det värker i hjärtat. Men har man förmågan att sakna har man också förmågan att älska. Har man människor att sakna betyder det också att man har människor att älska. Samtidigt som jag saknar min pojkvän som är iväg på utbytesstudier, ”mina” små barn i Kenya på andra sidan jorden och släktingar som lämnat livet på jorden så är jag glad över att jag har eller har haft dem i mitt liv. Hellre att sakna dem än att inte ha dem i mitt liv överhuvudtaget :)


Så saknar man någon tycker jag att man ska tillåta sig själv att sakna men också känna sig glad över att man har förmågan att älska och att man har fina personer i sin omgivning att älska <3  


     

 


Av Caroline - 10 september 2014 08:50

God morgon!
Idag vaknade jag en bra stund innan klockan skulle ring så då drog jag på träningskläderna och hoppade i skorna för att ge mig ut på en powerwalk. Får passa på att njuta av solen.
Nu är det föreläsning som gäller. Hoppas ni får en bra onsdag!

Av Caroline - 9 september 2014 22:02

Efter en kväll bestående av plugg och barnvaktsjobb säger jag god natt. Imorgon väntar föreläsning, förberedelse inför seminarie med min grupp och eventuellt träff med en kär vän.
Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Att sitta barnvakt måste vara bland de bästa jobben man kan ha. Idag blev det målning av naglar, bus, mys i soffan, sagoläsning, godnattvisa och en massa kramar. Det är svårt att få det bättre <3

Av Caroline - 9 september 2014 17:08

Hej svejs!
Idag var det fyra timmars föreläsning som gällde i skolan. Jag har inga problem med att vara koncentrerad men det underlättar om det är ett intressant ämne och en bra föreläsare. Ämnet i sig var förvaltningsprocess. Inte tråkigt men inte heller det absolut roligaste jag har läst. Idag hade vi dock en väldigt bra föreläsare så han fick tiden att springa förbi. Överlag har vi faktiskt väldigt bra föreläsare tycker jag så vi är lyckligt lottade ;)

När jag kom hem blev det förberedelser inför fredagens seminarie och läsning. Nu ska jag dock pausa i pluggandet för att sitta barnvakt vilket ska bli himla mysigt. Hoppas ni får en bra kväll <3

Av Caroline - 8 september 2014 20:31

Hej!
Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Min start har inneburit föreläsningar, lunch med vänner, plugg, löprunda och lite mer plugg. Nu har jag dock pausat för idag, är helt slut så tänkte försöka gå och lägga mig tidigt idag.
God natt <3

För ovanlighetens skull kom hela 4 saker till mig med posten idag. Även om innehållet i alla inte är särskilt roliga och jag har dessutom köpt fler saker själv så är det alltid kul att få post ;)

Tidigare idag tyckte jag att jag hade ont på benet och det var ju inte så konstigt för nu när jag kom hem såg jag att jag hade ett stort blåmärke ;)

Av Caroline - 8 september 2014 08:08

God morgon!
Då var det måndag och ny vecka som förhoppningsvis bjuder på nya roliga saker. Jag hade en bra avslutning på förra veckan då vi var några vänner som träffades igår kväll och lagade mat och satt och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord.

Idag är det dags för föreläsningar och jag har tänkt hinna med en massa plugg.
Hoppas ni får en bra måndag <3

God pizza lagades det igår ;)

Av Caroline - 7 september 2014 14:32

Då var det söndag igen ;) Den här söndagen började med plugg, sedan bar det av till kyrkan för att lyssna när min syster sjöng och efter det blev det brunch med massa gott.
Nu har jag precis kommit hem och ska byta om och plugga en stund sen blir det kvällsmys med några vänner. Hoppas ni har en bra söndag!

Av Caroline - 6 september 2014 22:36

Ikväll har jag haft en riktig "hemma-kväll". Jag pluggade i ett par timmar sen gjorde jag lite hemma spa med ansiktsmask, kroppspeeling, fotkräm, nagellack, body lotion, ja you name it ;)
Och nu är det dags att krypa ner i sängen som är bäddad med nytvättade lakan, ska bli sååå skönt.
Hoppas ni har en trevlig kväll <3

Kvällens redskap och sällskap ;)

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards