Carrolajsa

Alla inlägg under september 2014

Av Caroline - 18 september 2014 18:00

Jag älskar verkligen att resa. Att vidga sina vyer och se andra delar av världen är en fantastisk möjlighet och ett privilegier. Förutom att det är kul att se andra delar av världen så kan man lära sig så mycket genom att resa. Det kan vara allt från kulturer, språk, historia och geografi. Senast jag var iväg var mars, då jag var i Kenya och tanken var att jag skulle åkt nu i somras men det blev inte av. Jag har blivit erbjuden att följa med till Frankrike nu i höst och det hade ju verkligen inte varit fel men tyvärr krockar det med min tenta så Frankrike får tyvärr vänta. Men vem vet vad nästa år har att erbjuda ;) 


     
Paris

   
Berlin 

   
London

   
Granada, Spanien 

     
Kenya

 

Stockholm 



Av Caroline - 17 september 2014 21:49

Vissa dagar önskar man att man bara hade kunnat hoppa över och idag har varit en sådan dag! Det finns olika anledningar till varför men nu hoppas jag att en förhoppningsvis god natts sömn gör allt bättre. Imorgon är det redovisning och seminarie som gäller.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Av Caroline - 17 september 2014 17:00

För ett par dagar sedan publicerade vi i Growing Together vår nya hemsida. Där presenterar vi de projekt vi stödjer, området vi arbetar i och vem som arbetar med oss. Ta er gärna en titt! 

www.growingtogether.se

         

       

Av Caroline - 16 september 2014 21:16

Vilken seg dag det här har varit! Har inte alls känt mig på topp utan har känt mig lite febrig och ont i halsen. Jag tog åtminstone mig igen 4 timmars föreläsningar och plugg hemma. Föreläsningarna i sig var kanske inte terminens roligaste men inga dagar är tråkiga när man har sådan vänner som jag har och tur är väl det!
Nu ska jag ha lite kvällsläsning i form av domstolsavgörande från Högsta förvaltningsdomstolen.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Av Caroline - 16 september 2014 14:45

Något som är farligt här i livet är att ta saker för givet. Oavsett om det är en partner, familj, vänner, skola eller livet. Även om man har något i sitt liv just nu så krävs det inte mycket för att man ska förlora det. Man måste kämpa för att få något och när man väl har fått det måste man fortsätta kämpa för att inte förlora det. Så dagens visdom från mig; kämpa för det ni vill ha och fortsätt kämpa för det ni har så att ni inte börjar ta saker för givet <3  

Av Caroline - 15 september 2014 21:42

Nu ikväll var jag på församlingshemmet här i byn och berättade om mina äventyr och projekt i Kenya. De var väldigt intresserade och ställde massa frågor så det var himla kul. Det är väldigt kul att få vara ute och berätta och det hjälper en själv också när man får bearbeta alla sina upplevelser genom att berätta för andra.

Nu ska jag plugga lite till men sen blir det sängen. Natti natti!

Det är alltid uppskattat när man visar bilder!

Körde på halvdressad look idag med lös kavaj och slappt linne :)

Av Caroline - 15 september 2014 20:03

Dagens stora snackis har såklart varit valet. Det har varit många missnöjda och många "rädda" för det samhälle Sverige är på väg att bli. Själv håller jag absolut inte med om den politik Sverigedemokraterna vill styra Sverige med men man måste ändå respektera dem som håller med. Vi lever trots allt i en demokrati. Det jag anser att vi andra kan göra är att få de andra partierna att också ta tag i de frågor som uppenbarligen en stor del av folket tycker är viktiga. Det som några visar sitt missnöje över måste vi andra ta på allvar och ta tag i för att hindra de missnöjda från att bli fler. 

Jag vill leva i ett samhälle där alla accepteras för just den personen de är och inte för det land de kommer från eller den religion de utövar. Vi måste arbeta tillsammans, acceptera allas åsikter men jobba för att just din röst ska höras!   

Av Caroline - 15 september 2014 06:40

God morgon!
Min plan igår var att titta lite så sändningarna om valet men jag var så trött att jag typ inte orkade hålla ögonen öppna så jag bestämde mig för att gå och lägga mig istället. Väl i sängen blev jag lite piggare och kunde verkligen inte somna, jag tror jag låg och vände och vred på mig i två timmar. När jag väl somnade sen drömde jag en massa. Jag drömde att vår bil helt plötsligt gick sönder och försvann, jag drömde att det blev jul och jag stod där den 23 december och hade inte handlat en enda julklapp och fick lite panik och sen drömde jag något som fick mig börja gråta så att jag vaknade. Jag har inte sovit sådär väldans mycket men det är bara att göra det bästa dagen. Idag väntar föreläsningar i skolan och sen ikväll ska jag hålla ett föredrag om Kenya och Growing Together.

Hoppas ni får en bra start på veckan! <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards