Carrolajsa

Alla inlägg under juli 2014

Av Caroline - 17 juli 2014 12:41

Då börjar krämporna märkas och rynkorna synas! Okej kanske inte men nu är jag ett år äldre efter att ha fyllt 22 igår. Det blev grillning med farmor, farfar,pappa,syster och Dan, en vän till familjen.
Lugnt firande som kommer fortsätta i helgen.

Jag jobbade igår men idag är jag faktiskt ledig och det är väldigt skönt. Jag gillar verkligen mitt jobb men ibland är det skönt att vara ledig också. Jag har haft en väldigt lugn morgon med frukost framför tv:n, film och läsning och det har varit väldigt skönt. Ska fortsätta ta det lugnt och ikväll ska jag träffa min pojkvän.
Hoppas ni får en bra torsdag <3

Gårdagens middag och dagens frukost, mums!

Av Caroline - 16 juli 2014 16:33

Hej hej!
Då var jobbdagen över för idag. Detta har varit ännu en bra dag med mycket skratt men hårt arbete.
Gårdagen var också en bra dag. Efter jobb mötte min syster upp mig för lunch och shopping. På kvällen blev det bakning och lite fix vid datorn.

Nu blir det snart grillning här. Ha en bra dag <3

Igår blev det cookies ;)

Av Caroline - 15 juli 2014 20:43

Hej!
Igår tittade jag lite på "Grattis Victoria" (eller vad programmet nu heter) och kunde inte låta bli att känna mig glad över vad jag såg. Där satt våra tre unga kungligheter med sina respektive och såg väldigt lyckliga ut. Victoria och Daniel, Chris och Madeleine och äntligen Carl Philip och Sofia. Oavsett vad Sofia har gjort som ung så tycker jag inte att det ska påverka hennes möjlighet att vara med mannen hon älskar, bara för att han råkar vara Sveriges prins. Alla borde få vara med personen de älskar. Jag har alltid gillat kungafamiljen. Visst kan man föra diskussioner om hur mycket arbete de gör och hur mycket av "våra" pengar de ska få och det faktum att det går i arv men jag tycker att de är en viktig del av Sverige. 
Så tack kungafamiljen för ert arbete och tack SVT för ert fina program med allt från musik, allvar, glädje och sorg <3  

Av Caroline - 14 juli 2014 21:25

Jag var visst ganska trött när jag kom hem från jobbet för jag somnade till i soffan ;)
Efter en liten tupplur tittade jag film och fixade lite saker vid datorn.
Nu ikväll blev det middag med pappa och en vän till familjen men nu ska jag snart ge mig på ett försök att somna. Imorgon blir det värsta lyx i form av skjuts till jobbet vilket innebär att jag kan ställa klockan på 4.30 istället för 4.
Hoppas ni har haft en bra start på veckan <3

Av Caroline - 14 juli 2014 14:46

Idag har vi inget vidare väder. Det kommer regnskurar titt som tätt och det är inte supervarmt. Det finns ju inte så mycket att göra åt vädret så nu har jag bytat om till mjukiskläder och sjunkit ner i soffan och ska snart sätta på en film.
Jag har jobbat ett kort pass idag, 6-12 och sedan fick jag skjuts hem av en kompis. Vi har känt varandra sedan vi var sex år och har alltid så mycket att prata om, det är lika kul att träffa honom varje gång. Kul på jobbet har jag också haft, vi har skämtat en massa med varandra och skrattat en del. Klockan är inte ens 15 men jag har redan haft en bra dag. Så ska det vara!

En lös fläta blev dagens frisyr ;)

Av Caroline - 13 juli 2014 21:32

Då var det söndagkväll och snart är ännu en vecka över. Den här dagen har jag till viss del tillbringat med min pojkvän, städning och fix vid datorn har jag också hunnit med.Nu blir det dock sängen så att jag orkar jobba imorgon.
God natt <3

Forrest Gump är en av mina favoritfilmer! Den är sorglig,rolig och söt. Trots att jag har sett den flera gånger så kunde jag inte låta bli att sätta på den nu i eftermiddags ;)

Av Caroline - 12 juli 2014 20:27

Efter att ha cyklat 2 mil, jobbat 9 timmar och varit på gymmet lite mer än en timme är jag nu ganska slut i kroppen. Så nu ser jag fram emot en lugn kväll och en ledig dag imorgon :)
Hoppas ni har en bra lördagskväll <3

Av Caroline - 11 juli 2014 19:23

Hej där ute i det fina vädret!
Idag har jag varit ledig och ville utnyttja dagen till max. Förmiddagen spenderade jag med min pojkvän men sen blev det stranden med min mamma och syster. Nu har jag kommit hem, tagit en skön dusch, lagat mat och slagit mig ner i soffan framför tv:n. Ska snart göra lite manikyr och pedikyr tänkte jag och sen blir det sängen för imorgon blir det jobb.
Hoppas ni har en bra fredag <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards