Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2014

Av Caroline - 18 juni 2014 22:29

Idag har vi varit på utflykt med barnen på jobbet. Vi åkte in till stan för att leka på lekplatsen i parken och åker man tåg och buss och rör sig i en stad där det finns mycket folk är det en del att hålla reda på. Vi har 15 barn så man är på helspänn hela tiden men det gick bra och vi hade en trevlig dag. Vi hoppade, klättrade, sprang och lekte så det var mysigt.

Kvällen spenderade jag med tre vänner från gymnasietiden och det blev middag på uteservering och sedan glass och promenad i kvällssolen, inte helt fel.
Men nu är jag helt slut så nu blir det sängen för min del, god natt!

Jag är ingen riktig glassmänniska med idag åt jag en supergod hallonsorbet som verkligen smakade hallon och hade till och med små kärnor, supergott var det ;)

Av Caroline - 17 juni 2014 22:36

Då var sommarens två första arbetsdagar avklarade. Den här veckan innebär mitt jobb att ha ansvar för barnverksamheten i kyrkan där jag bor. Vi har barn mellan 6 och 10 år och hittar på allt möjligt om dagarna. Igår stod det lek på schemat och idag blev det lek och pyssel. Att jobba med barn är väldigt tacksamt. Även om det kan vara ganska krävande så är det himla kul för man får alltid så mycket energi och glädje av barnen.
Men nu blir det sängen så jag hinner ladda batterierna innan det är dags för morgondagens utflykt med alla 15 barn ;)
God natt <3

Fika i kvällssolen med en fin vän har jag också hunnit med. Hon bor inte i Skåne längre men är här över sommaren så då får man passa på att träffas.

Av Caroline - 15 juni 2014 22:03

Jag gillar ju att ha saker att göra och idag var det rensning av kläder som stod på schemat. Jag började igår med att sortera och idag provade jag allt. Jag har en del kläder då jag tycket det är roligt men idag var det dags för fyra proppfulla icapåsar att åka ut för att hitta ny ägare.
Framåt eftermiddagen åkte jag och min pappa iväg och åt lunch och hämtade min syster och nu på kvällen blev det lite bakning.
Nu ska jag läsa lite innan det blir sängen. Imorgon är det slut på semestern och allvaret i form av jobb börjar ;)
Ha det fint!

Mumsig sallad :)

Idag blev det minipajer med fetaost, champinjoner och lök.

Av Caroline - 14 juni 2014 22:25

Idag vaknade jag och mådde mycket bättre, äntligen! Efter två dagars sjukdom höll jag på att dö av tristess ;)
Idag började jag dagen med att rensa i min garderob. Sedan blev det utflykt med farmor och farfar till Skarhuld slott och fika vid Trollsjön. Tänka att bo på ett slott, många små flickors dröm (säkerligen pojkars också men det har jag inte så mycket erfarenhet av).
Kvällen har jag ägnat åt att fortsätta rensa min garderob och nu var det klädernas tur. Jag har en hel hög son ska provas men det får bli imorgon för nu ska jag snart lägga mig och läsa.
Ha det fint <3

Av Caroline - 13 juni 2014 22:02

Nu har jag mått dåligt och varit säng/soffliggandes i två dagar och börjar bli grymt uttråkad. Det positiva är att jag mår mycket bättre idag men orkar fortfarande inte direkt vara uppe och gå så idag har jag försökt komma på saker att göra som man kan göra sittande. Jag har rensat mailinkorgen, gjort lista över födelsedagar, målat tånaglar, rensat bland tidningar och läst.
Idag blir det sängen hyfsat tidigt med förhoppningen att jag ska kunna sova hela natten och vakna och må mycket bättre imorgon ;)
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Av Caroline - 12 juni 2014 21:31

Idag tittade jag på programmet "Tina på besök". I dagens program var hon hemma hos Ken Ring i Kenya. Jag har inte varit i området där inspelningen gjordes men en del av maten som lagades är sådan mat som vi brukar äta när vi är där, typ chapati, skumawiki, ugali och samosa. Lite sugen på chapati blev jag allt men ugali som är en sorts majsgröt kan de ha för sig själva, det är ingen höjdare enligt mig. Vill du få en liten bild hur det kan vara i Kenya rekommenderar jag dig att se det programmet.
Nu blir det snart sängen för mig och förhoppningsvis vaknar jag imorgon och mår bättre.
Ha det fint <3

Av Caroline - 12 juni 2014 14:41

Det hade varit väldigt skönt om vi hade kunnat snabbspola över den här dagen! Under flera veckor har det känts som om en förkylning har varit på g och i natt bröt den ut... Det började igår med att jag typ inte hade någon röst och framåt kvällen började huvudvärken komma och näsan rinna. Nu är det feber, frossa, rinnande näsa, huvudvärk, så ont i kroppen att jag typ vill gråta och illamående som gäller.
Att ligga stilla är inte längre min grej utan jag blir ganska rastlös men jag orkar inget annat, vill typ börja gråta bara jag måste ta mig upp i sittande position. Men förhoppningsvis går det mesta över till imorgon. Jag ska försöka sova en stund och hoppas att allt är bättre när jag vaknar :)
Hoppas ni har en bra dag <3

Av Caroline - 11 juni 2014 22:33

Solbränd kropp, ingen röst och börjar bli dunderförkyld, med andra ord så blir det sängen nu med hopp om att jag ska vakna imorgon och känna att allt är borta. Drömma kan man... Men vad vore livet utan drömmar ;)
Hoppas ni har haft en bra tisdag, god natt!

Eftermiddagens sysselsättning ;)

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards