Carrolajsa

Alla inlägg under maj 2014

Av Caroline - 9 maj 2014 21:25

Då var det fredag igen och ytterligare en skolvecka är till ända ;)
Idag var det seminarie, eget plugg och lunch med vänner för att fira att alla klarade duggan vi hade för ett par veckor sedan som stod på schemat.

Kvällen har jag ägnat åt barnpassning men nu sover båda barnen så nu är det plugg som gäller.
Hoppas ni har en trevlig fredag <3

Fixade mina naglar igår. Jag fullkomligt älskar gellack! Det tar en stund att göra det men man får ett bra resultat som sitter kvar ett tag och det är perfekt när man vill ha fina naglar men inte har tid att fixa dem varannan dag.

Av Caroline - 8 maj 2014 07:59

Jag har haft några väldigt trevliga dagar nu på senaste tiden. Det har varit kompishäng,plugg, firande av pojkvännens födelsedag och lite pyssel. Och då är det ändå bara torsdag morgon och kommande dagar innehåller också trevliga saker ;)
Jag önskar er en riktigt bra dag! <3

Tårtbak, tjusiga nya skosnören, sällskapsspel med vänner,bevis på att man börjar bli äldre när man får brev från pensionsmyndigheten samt efterlängtad allergi och astmamedicin såhär i pollentider ;)

Av Caroline - 5 maj 2014 20:49

Idag har jag pluggat hela dagen. Jag kom hem från skolan vid 11 och har befunnit mig i sängen sedan dess och läst om diskriminering och missgynnande av gravida i arbetslivet. Väldigt intressant men väldigt mycket att läsa.
Nu blir det dock en paus i pluggandet för lite städning,jobb vid datorn och nagelfix.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Äntligen fick min nya kappa åka fram. Jag köpte den i höstas men har inte använt den förrän idag ;)

Min kväll i bilder; promenad, ljus, öronproppar, oljud,jobb vid datorn, nagelfix och fantastisk skön säng ;)

Av Caroline - 4 maj 2014 19:46

Den här helgen har varit precis så som en helg ska vara. Bio med en vän, en lugn och mysig kväll hos min pojkvän och plugg.

En sväng till kyrkan har jag också hunnit med. Idag hade vi ingen präst eller annan ordinarie personal så jag och tre vänner fick i uppgift att leda gudstjänsten idag. Vi var inte så väl förberedda men vi tog oss igenom det och vi hade kul :)
Nu ska jag ta en liten promenad innan jag ska fortsätta plugga.
Hoppas ni har haft en bra helg <3

Sitta i mjukiskläder och läsa om genus ur ett rättsligt perspektiv är vad jag har ägnat några timmar åt idag, inte helt fel ;) att

Av Caroline - 2 maj 2014 23:05

Efter att ha cyklat 2,5 mil och gått hela dagen på jobbet, 7 timmar vill säga, är nu benen lagom trötta. Ja hela jag för nu börjar det kännas att jag varit uppe sedan 4 imorse men det har varit en väldigt trevlig dag. Trevliga arbetskamrater och mycket skratt och bio med en god vän, då kan inte en dag bli annat är super.
Nu ska jag dock krypa ner i sängen och hålla tummarna för att jag kan somna snabbt och sova bra hela natten.
God natt <3

Fantastisk omgivning på väg från jobb. Dock väldigt mörka moln men det kom inget regn.
Det blev filmen Divergent ikväll, en absolut sevärd film! :)

Av Caroline - 2 maj 2014 05:40

God morgon!
En mil cykeltur i 4 grader får en verkligen att piggna till. Idag är det jobb som väntar och ikväll blir det bio.
Ha en fin dag :)

Av Caroline - 1 maj 2014 20:04

Då var det maj månad och nu kan vi ta nya tag. Det har hänt väldigt mycket i april och det har tagit en del på krafterna men nu ser jag fram emot en ny månad som förhoppningsvis blir lite bättre och roligare än april.

Igår var det valborg och jag tror att det var många som hade en kul men blöt kväll. Jag hade sett fram emot en grillkväll med några vänner men sedan fick de andra planer så det blev inte av men jag hade en trevlig kväll ändå.

Idag har jag varit en sväng hos min mamma, pluggat och på vägen hem träffade jag en vän som jag inte har träffat på länge så det var trevligt att få prata lite med honom. Nu ska jag slöa lite framför tv:n innan det är dags för sängen. Imorgon ringer klockan lite i 4 pga jobb så känner att jag behöver få lite sömn.
Hoppas ni hade en trevlig valborg <3

Grillkväll med vänner i söndags <3

Härligt väder!

Middag a la Kenya. Potatis rullad i en kryddblandning som heter mchuzi. Mums!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards