Carrolajsa

Alla inlägg under maj 2014

Av Caroline - 20 maj 2014 08:38

God morgon!
Idag är det tisdag vilket betyder två veckor till tentan... Bortsett från ett kort möte igår har jag bara varit hemma och läst de senaste dagarna. Det är ett väldigt intressant område vi har nu och jag känner att jag får något gjort så tur är väl det ;)

Nu ska jag återgå till mina böcker och idag står socialförsäkringsrätt på schemat.
Hoppas ni får en bra dag <3

Vissa kvällar har varit så fina. Jag tog de här bilderna på väg hem från mötet igår och naturen är ett väldigt tacksamt fotoobjekt ;)

Av Caroline - 17 maj 2014 22:35

Hela gårdagen ägnade jag åt att plugga och fick läst en hel del vilket var behövligt. Kvällen spenderade jag hos min pojkvän så gårdagen var en bra dag.

Lundakarnevalen har startat i stan och det händer bara vart fjärde år så ett besök där kändes som det rätta. Jag mötte upp en av mina fina vänner och hennes familj och tittade på karnevalståget och satt och pratade lite vilket var väldigt trevligt.

Kvällen har jag tillbringat med mina böcker, alltid lika kul ;) men nu är det färdigläst för idag för nu kallar sängen. God natt <3

Årets karneval kallas futurakarneval och man kan ju hoppas att en del av det vagnarna handlade om verkligen kommer hända i framtiden, till exempel Moscow pride.

Av Caroline - 16 maj 2014 09:45

Då var det fredag! Jag har sett fram emot den här dagen för jag är helt ledig idag vilket innebär att jag kan ligga hemma och läsa hela dagen. Det är lite mer än två veckor till den stora tentan och jag har mycket kvar att läsa så den här tiden är välbehövlig. Det är dessutom väldigt intressanta ämnen så det är kul att läsa.

Gårdagen ägnade jag också åt att plugga en del men fick en trevlig paus på kvällen när min pojkvän kom hit och vi tittade på hockey och lite så :) <3

Nu ska jag återgå till min bok om äktenskap,samboende och partnerskap ;)
Hoppas ni får en bra fredag!

Jag har intagit min läsposition i soffan och här kommer jag tillbringa en hel del tid den kommande veckan ;)

Av Caroline - 15 maj 2014 08:04

Igår var jag och två vänner på konsert. Det var vårt gängs fjärde medlem som var med och det var Gabriel Forss kör " Du kan sjunga gospel" som det hela handlade om. De var närmre 500 i kören tror jag så det blev ordentligt tryck. Gästartist var Sonja Aldén så det gjorde ju inte det sämre precis.

Jag har sjungit i kör i 15 år men kände den här terminen att det inte gick ihop med allt annat jag gör så jag bestämde mig för att ta en paus men man saknar det lite när man är och lyssnar på kör så som vi var igår. Men var sak har sin tid.

Nu väntar skola och terminens sista seminarie som idag ska bli ett rättegångsspel om verkställighet av dom om vårdnad och umgänge av barn.
Ha en bra dag!

Av Caroline - 14 maj 2014 07:47

Då vaknade man upp till ytterligare en grå morgon. Nu börjar jag sakna det fina vädret vi hade för ett par veckor sedan... Det är åtminstone tur att man har andra saker som piggar upp en. Mina vänner och min familj, inklusive pojkvän såklart, är mina små solar i tillvaron ;)
Vi hade en väldigt trevlig middag hos Julia igår. Det blev mycket prat om Kenya, inredning, familj och olika samhällsproblem. Alltid lika intressanta samtal :)

Idag blir det plugg och förberedelse av redovisning hela dagen och ikväll blir det konsert. Men först väntar seminarie om åldersdiskriminering i arbetslivet.

Hoppas ni får en bra onsdag

Av Caroline - 13 maj 2014 16:32

Idag har jag pluggat alla mina vakna timmar. Har förberett ett seminarie imorgon och ett på torsdag. Timmarna bara flyger förbi när man sitter och läser men det är skönt när man känner att man får något gjort.
Nu väntar jag på tåget som ska ta mig hem till fina Michelle och Julia där det blir mat och en massa prat <3

Hoppas ni har en bra tisdag!

Fika med fina vänner som slutade i övning av snygga poser ;)

Trots regn och rusk på dagarna är vissa kvällar så himla fina!

Av Caroline - 12 maj 2014 15:55

Idag har jag suttit och pluggat på skolan hela dagen. Vanligtvis sitter jag hemma och pluggar för jag tycker det är skönast (åtminstone när ingen annan är hemma) men ibland stannar jag kvar på skolan. Idag var det inte lönt att åka hem för att sedan åka in till stan igen för att möta upp mina vänner. Jag har fått en hel del läst inför onsdagens seminarie så det känns skönt att vara i fas, åtminstone vad det gäller den biten.
Men nu väntar paus och fika med vännerna.

Några bilder från helgens firande :)

Av Caroline - 12 maj 2014 07:53

Då var ännu en helg över och en ny vecka har börjat. Den här helgen har varit fullbokad med barnpassning, 20 års fest för min bror, plugg och möte med min grupp i skolan för att förbereda dagens redovisning.

Den här veckan har vi de sista seminarierna innan tentapluggperioden börjar och det ska bli ganska skönt. Vi har grymt mycket att läsa så man får ta tillvara på alla timmar man kan.

Nu är det snart dags för redovisning och sedan blir det plugg på skolan hela dagen och ikväll blir det fika med några vänner <3
Hoppas ni får en bra start på veckan!

De finaste syskonen och finaste kusinen <3

Min trogne följeslagare de senaste veckorna; mitt instuderingsmaterial inför seminarier.

[Bild]

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards