Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2014

Av Caroline - 23 mars 2014 07:53

Då har jag spenderat första natten här i Kenya. Michelle, Julia, Anne och Carl mötte mig på flygplatsen igår och sedan åkte vi hem till Anne där vi skulle tillbringa natten. Efter en dusch och lite god kenyansk mat kände jag mig som en ny människa igen :) 

Anne är en fantastisk kvinna som vi har fått möjligheten att samarbeta med här nere och vi har stora planer för framtiden. 

Idag ska vi åka och hälsa på barnen på JCO och det ska bli riktigt roligt för jag har ännu inte träffat dem så det ser jag fram emot. Vi ska också åka hem till familjen här i Kenya, det vill säga Elizabeth och Joseph och deras barn och där ska vi bo nu när vi är i Rangala. Med andra ord har vi fullt upp idag och det känns helt fantastiskt! 

Nu påbörjar vi vår skumpiga bussfärd mot Rangala. Hoppas det är bra där hemma i Sverige, kram! 

Av Caroline - 22 mars 2014 16:08

Efter att ha varit på resande fot i över 28 timmar är det nu inte långt kvar. I skrivandets stund befinner jag mig i Nairobi, Kenyas huvudstad och flyget till min slutdestination, Kisumu, ska avgå om ca 50 minuter. Bortsett från att jag är väldigt trött så är allt väldigt bra och det känns fantastiskt att vara tillbaka; känna värmen, höra språket och träffa en massa nya människor :) Hoppas allt är bra där hemma i Sverige <3

Av Caroline - 21 mars 2014 22:03

Då var den första flygningen avklarad och nu är det ca 8 timmar till nästa går. Tur att jag både har underhållning med mig och att här är mycket folk att titta på :)

Av Caroline - 21 mars 2014 14:03

Nu är det snart dags och om ett dygn sätter jag äntligen mina fötter på kenyansk mark igen :)

Av Caroline - 20 mars 2014 21:10

Väskan är typ packad och allt är typ klart inför imorgon när planet lyfter mot Kenya. Jag är ju bara borta typ en vecka så jag behöver ju inte ha så mycket med mig men eftersom jag får ha 30 kg så har jag plats för en hel del saker till barnen som olika fantastiska människor har skänkt. Speciellt tack till Lackalänga-Stävie församlings stickgrupp som gjort västar till barnen och tack till min mamma och hennes sambo som har fixat fram både det ena och det andra som jag kan ta med mig <3
Det känns lite overkligt, vid den här tiden om ett dygn är jag nästan framme vid första stoppet som är Qatar där jag har många timmars väntan innan jag fortsätter mot Nairobi.
Nu ska jag plugga lite innan det är dags för sängen, god natt <3

Av Caroline - 20 mars 2014 07:57

Tänkte slänga in lite bilder från Backstreet boys konserten i Göteborg i fredags :)

Av Caroline - 19 mars 2014 15:54

De senaste dagarna har varit väldigt fullproppade med allt möjligt.
Fredag till lördag var jag och tre vänner i Göteborg för att gå på Backstreet Boys konsert och vi hann med lite shopping och barhäng också. Vi körde upp så vi hade många timmar att fylla med skratt och prat ;)
Natten mellan lördag och söndag blev jag sjuk, tur att det inte var när vi var iväg åtminstone. Men det har mest varit feber och förkylning och det har man ju tagit sig igenom förr.

Övningar och föreläsningar i skolan har rullat på som vanligt. Igår var det biskopsval för Lunds stift och där var jag med och röstade. Det kändes lite kul och intressant för det är inte alla som får göra det och man kan ju säga att jag drar ner medelåldern lite genom att vara där ;) jag var även och pratade med min chef och säkrade jobb i sommar och i påsk. Men bäst av allt; igår bokade jag resa till KENYA! Jag åker redan på fredag så det är snabba ryck och jag kan bara stanna i drygt en vecka men det ska bli så kul att komma iväg. Michelle och Julia har varit där nere ett tag så jag ska åka ner och möta dem och sedan ska vi fixa lite med Growing Together och jag ska hälsa på alla små fina barn på barnhemmet. Sååååå taggad jag är!!!!
Nu ska jag dock återgå till plugget innan jag ska bege mig in till stan för att fixa lite saker. Hoppas ni har en bra dag <3

Av Caroline - 14 mars 2014 14:36

Väskorna är packade och jag sitter i solen och väntar på tre vänner. Idag bär det nämligen av till Göteborg för ikväll ska vi se Backstreet boys ;) Lite nostalgi sådär ;) 

Vi stannar där i natt så imorgon ska vi göra stan osäker. 

Det ska bli skönt att få komma bort i två dagar och se något annat. Hoppas ni får en bra helg <3


 

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards