Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2014

Av Caroline - 8 februari 2014 14:58

Idag blir det tacos och Melodifestiavalen med tre av mina fantastiska vänner och jag är superpepp. Vi kände att det var dags att göra något annat än att bara träffas i skolan ;)

Igår var det ju nomineringsval för kommande biskopsval som gällde och på kvällen kom min pojkvän hit och då blev det mat och tv, myskväll helt enkelt.
Nu blir det plugg en stund innan jag ska iväg och möta upp mina vänner.
Hoppas ni får en trevlig lördag <3

Det känns som om våren är på gång :)

Av Caroline - 7 februari 2014 08:14

I höstas blev jag invald i kyrkofullmäktige och även kyrkorådet och jag blev även vald till att delta när vi ska välja ny biskop. Jag har varit inom kyrkan i många år men jag har aldrig haft den här typen av uppgifter så det ska bli spånnande att få testa på det. Idag är det dags för nomineringsval av kandidater till biskopval. Det kommer ta i princip hela dagen för det är mycket information och annat som ska ges. Men jag ser fram emot en intressant dag. Hoppas att ni får en bra fredag!

Av Caroline - 6 februari 2014 11:30

Jag kom ur sängen och har överlevt morgonen; jag har nämligen typ ingen träningsverk alls :)
Jag har ägnat morgonen åt att plugga och nu blir det föreläsning och sedan blir det plugg hela kvällen. Hoppas ni har en bra dag!

Av Caroline - 5 februari 2014 23:29

Nu har det varit mycket plugg de senaste dagarna, många rättsfall att läsa och flera böcker att läsa. Jag få dock skylla mig själv för dess tidiga morgnar och sena kvällar för jag var lite ofokuserad vad det gäller skolan förra veckan för det var så mycket annat men det är jag själv som får ta igen det och det blir den här veckan. Jag tog mig dock tiden till att köra ett pass på gymmet idag. Jag körde ett pass som heter DanceJam och det var sjukt roligt och jobbigt. Det var 55 minuters intensiv dans och jag saknar verkligen att dansa så detta är ett perfekt sätt att känna på dans igen eftersom jag inte har tid att ta dansklasser på grund av skolan.
Jag tog i allt vad jag orkade, precis som man ska, och på det blev det en ca 2 km cykeltur från tåget så jag räknar med att kroppen kommer kännas helt död imorgon ;) 
Nu är det snart dags för sängen och jag längtar verkligen. Hoppas ni har haft en bra dag, god natt!   

Av Caroline - 3 februari 2014 21:54

Jag fick ett paket med posten häromdagen och reaktionen var "åh ja" fast varför vet jag egentligen inte, jag vet att innehållet kommer ge glädje i form av kunskap men också en hel del ångest ;)
Men det är väl bara att sätta igång och läsa!

Av Caroline - 3 februari 2014 15:50

Jag började morgonen på gymmet och det var riktigt skönt,det blev mycket kondition,ben och mage. Lite plugg har jag också hunnit med och nu blir snart föreläsning.
Hoppas ni har en bra dag!

Idag sken solen och snön smälter sakta :)

Av Caroline - 2 februari 2014 21:58

Så då var den här helgen över. I fredags var det tjejkväll med vänner, igår kalas för min farmor och idag var det kalas för min moster. En träff med pojkvännen har också hunnits med så med andra ord har det här varit en väldigt trevlig helg :)
Nu blir det dock sängen för jag är så trött att jag knappt kan håla ögonen öppna och jag hade tänkt vakna tidigt och hinna en sväng till gymmet imorgon innan plugg och skola. God natt.

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards