Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2014

Av Caroline - 13 februari 2014 23:10

Det tog emot lite att gå upp i morse, dels för att det SNÖADE ute och för att jag förväntade mig värsta träningsvärken. Men snön försvann lika snabbt som den kom och solen började skina och jag har ingen träningsvärk över huvud taget så det har varit en bra dag!
Det var övning i skolan som gällde och sedan blev det en kort shoppingtur med min pappa av alla personer ;) lite jobb vid datorn och plugg blev det också men nu väntar sängen,god natt<3

Av Caroline - 12 februari 2014 23:01

Ett intensivt danspass, lite viktlyftning på gymmet och power walk i 2 km i kylan och en kropp som är helt slut! Så har min kväll sett ut så att få ställa sig i duschen och sen krypa ner i en nybäddad säng var såååå skönt. Nu ska jag äntligen få sova! Hoppas ni har haft en bra onsdag <3

Av Caroline - 12 februari 2014 16:32

Idag har jag tillbringat några timmar på stan med min mamma. Hon skulle till läkaren så jag mötte upp henne och satt och pluggade medan hon var inne (gäller att använda alla minuter man kan) och sedan blev det lite shopping på stan och sedan lunch. Nu har jag precis avslutat övningen i skolan och ska plugga lite innan det är daga att träna. Jag ska köra samma pass som förra veckan så det ska bli väldigt kul :)
Hoppas ni har en bra dag, kramis!

Av Caroline - 11 februari 2014 20:49

Idag har det varit en låg dag. Den började med frukost hos Julia och förberedelser inför föredraget vi skulle hålla. Det var en gymnasieklass vi pratade för och med idag och det var väldigt kul. Vi var även en sväng inom Pyttan Åberg,en keramiker som vi samarbetar med.
Efter det åkte jag vidare för att handla lite. Jag hade en lista med en massa saker som jag behövde, bland annat träningskläder och skor. Jag lyckades inte hitta allt på listan men det finns ju fler köpcentrum ;)
Nu är jag dock helt slut, jag har ju ändå vart uppe sedan 4 så idag blir det sängen tidigt.
Hoppas ni har haft en bra dag!

Av Caroline - 11 februari 2014 04:53

Idag blev det en tidig morgon, klockan ringde 04.00 Jag ska nämligen åka upp till Ängelholm idag för vi ska till en gymnasieskola och prata om Growing Together och vi behöver förbereda lite innan så vi ska ses över en frukost och göra det. Sedan är det en shoppingtur som står på schemat för min del och ikväll blir det plugg.
Hoppas ni får en bra tisdag,kram!

Av Caroline - 10 februari 2014 19:03

Idag kom tentaresultatet och jag klarade den! De publicerade det i morse men eftersom vi hade lektioner idag ville jag inte kolla förrän jag kom hem om det nu skulle ha gått åt pipsvägen. Så jag har gått och mått dåligt hela dagen men nu fick jag äntligen titta ;)
Det är stor skillnad mot hur det har varit innan när man väntade på provresultat, då var frågan inte huruvida man skulle bli godkänd eller inte då var frågan snarare om det skulle bli VG+ eller MVG. Men ja allt är ju annorlunda på universitetet, allt förutom det faktum att man fortfarade blir bedömd och ska prestera i form av bra betyg.
Nu ska jag fira med ett One Tree Hill avsnitt och sedan blir det plugg igen med tanke på att nästa tenta är om mindre än en månad.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag <3  

Av Caroline - 9 februari 2014 22:24

I förmiddags var jag i kyrkan en sväng för att lyssna på min syster och kören hon sjunger i, som jag också har sjungit med i flera år innan det var dags för mig att gå upp till vuxenkören i höstas. Efter det har det i princip bara varit plugg hela dagen, jag vet inte hur många sidor jag har läst men det var verkligen behövligt för imorgon börjar vi på nytt ämne igen.
Nu ska jag läsa lite till sedan blir det sängen. God natt!

2 bilder från nomineringsvalet inför valet av biskop som jag var på i fredags. Jag var nog en av de yngsta som deltog för annars var nog genomsnittet 55+,minst. Reaktionen från mannen som tog emot min valsedel var, "seriöst, är du ordinarie? Du är nog den yngsta elektoren jag har sett idag" ;)

Av Caroline - 9 februari 2014 12:40

Ögonen fylls med tårar och de gör ett tappert försök att skölja bort bilden, bilden som sitter som fastklistard på näthinnan.

Jag hade en väldigt trevlig kväll med mina vänner igår då vi lagade mat, tittade på Melodifestivalen, QX gaygala och pratade och skrattade en massa. Men på vägen hem hade något mindre kul hänt... När jag tittade på Skånetrafikens hemsida stod det att det hade hänt en olycka så tågen på vissa sträckor var inställda och olyckan hade hänt på den stationen där jag alltid åker. Tågen gick inte men det kom en ersättande buss så jag kom ju fram men när jag går av bussen ser jag en massa polisbilar, ett stillastående tåg och en typ bårbil. Jag hinner bara ta några steg innan jag ser två män komma med en bår och jag ser snabbt att det ligger någon på den, täckt med en blå plastsäck och en filt. Tusen scenario och bilder går igenom mitt huvud. Att veta att det ligger en död människa på en bår 1,5 meter framför mig kändes så hemskt! Att inte veta vad som har hänt kändes också hemskt, oavsett om det var en olycka eller ett aktivt beslut att ta sitt liv så är det hemskt. Jag vet fortfarande inte vad som har hänt men oavsett så är mina tankar med de anhöriga till personen och de andra som var inblandade i händelsen, till exempel lokföraren <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards