Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2014

Av Caroline - 20 februari 2014 13:05

Då var det snart dags för övning i skolan. Morgonen har jag ägnat åt att plugga, städa, fixat klart min systers present och fixat lite med foto på barnen i Kenya.
Hoppas ni har en bra dag <3

Såhär ser en av många salar ut på skolan och här spenderar jag en hel del ä
tid för tillfället ;)

Av Caroline - 19 februari 2014 22:39

Hela dagen tycker jag att det har känts som torsdag, jag vet inte varför men antagligen är det för jag har en hel del att göra och flera datum i huvudet att komma ihåg, men så länge jag inte missar något så gör det inte så mycket att jag är på fel dag ;)
Efter skolan hade jag ett par ärende på stan att fixa och sedan blev det plugg och lite fix. Bland annat har jag en syster som fyller år på lördag så fixade lite inför det. Nu ska jag läsa lite till sedan blir det sängen. God natt.

Av Caroline - 18 februari 2014 22:26

Ikväll hade jag en väldigt trevlig kväll med tre vänner. Vi umgicks varje dag på gymnasiet men nu går det väldigt lång tid mellan gångerna vi ses för alla har sitt på olika håll. Men nu har en av dem flyttat in till stan så vi var tvunga att se lägenheten! Det blev pannkakor, konstiga parfymer och massa prat och skratt.
Nu blir det dock sängen och jag hoppas att jag kan sova bort halsont och huvudvärk.
God natt <3

Av Caroline - 18 februari 2014 15:12

Träningsvärken håller i sig och förkylningen är på väg. Jag vaknade med ont i halsen, feberkänsla och huvudvärk. Helst hade jag velat ligga i sängen och typ inte göra något. Morgonen var dock inte så ansträngande för jag låg i soffan hela morgonen och pluggade men nu har jag övning i skolan och sen ska jag möta upp några vänner. Jag hoppas att förkylningen försvinner...
Hoppas ni har en bra dag!

Av Caroline - 17 februari 2014 20:28

Okej det är mer än lite träningsvärk jag har men det är väldigt koncentrerat till ljumskarna, skridskoåkning+maskin på gymmet=tar bra= bra känsla ;) det är skönt när man känner att det har varit till nytta att träna.
Idag var det föreläsning i två timmar och sedan har jag bara varit hemma och pluggat hela dagen och det behövdes. Nu är det lite mindre än tre veckor kvar till tentan och stressen sätter igång på riktigt.
Nu ska jag läsa lite till innan det är dags att sova.
Hoppas att ni har haft en bra dag <3

Av Caroline - 17 februari 2014 06:13

Idag har jag faktiskt lite träningsvärk, men jag hade inte förväntat mig annat efter skridskoåkning och allt ;)
Idag är det föreläsning, frukost med en vän och en massa plugg som gäller.
Hoppas ni får en bra start på veckan, kram!

Skridskor och kladdkaka, två av de bra saker som min helg har innehållit :)

Av Caroline - 16 februari 2014 16:47

Idag har varit en aktiv dag! Victoria sov här i natt och vi hade en lugn morgon då vi åt frukost och satt och pratade om allt möjligt. Efter det mötte jag upp min vän Elin utanför ishallen för vi hade bestämt oss för att åka skridskor idag. Det är flera år sedan jag gjorde det men det var riktigt kul och jag trillade inte, även om det var nära ett par gånger ;)
Vi tog en fika efter och sedan bar det av till gymmet för min del. Nu är jag hemma och har duschat och ätit och ska sätta mig och plugga hela kvällen.
Hoppas ni har haft en bra söndag, kram!

Av Caroline - 15 februari 2014 20:24

Än så länge har det här varit en superhelg! Igår var det först skola där jag umgicks med min fina vänner, sedan var jag i min systers klass och pratade om min upplevelse i Kenya och jag fick väldigt bra respons från eleverna så det var kul. På kvällen firade jag alla hjärtans dag med min pojkvän, han hade lagat jättegod mat och köpt vin och allt så vi hade en väldigt bra kväll <3 förmiddagen idag spenderade jag också med min pojkvän och eftermiddagen ägnade jag åt att städa lite och fixa lite småsaker. Nu sitter jag framför tv:n och väntar på bästa Victoria för vi ska ha myskväll ;)
Ha en fin kväll, kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards