Carrolajsa

Alla inlägg under januari 2014

Av Caroline - 5 januari 2014 14:52

Resultatet av hemtentan jag skrev för ett tag sedan är uppe och jag blev godkänd! Hade "bara" ett fel vilket är lite störigt att vara så nära full pott men jag blev åtminstone godkänd. Nu är det bara till att ta nya tag och se till att jag blir det på salstentamen också.
Hoppas ni har en bra söndag <3

Av Caroline - 4 januari 2014 23:00

Bortsett från en stund städning och tvättning har jag pluggat heeeeela dagen. Det är inte så långt kvar till tentan så nu är det bara till att köra på! Just nu försöker jag plugga in de immaterialrättsliga skydden, med andra ord patent, varumärkesrätt, mönsterrätt och upphovsrätt. Det är intressant men mycket!
Åh just det, jag har typ skadat knäet också. Eller jag har haft problem med det i flera år och ibland låser det sig om jag har haft det böjt och det gjorde det idag. Jag satt på huk och när jag reste mig hade knäet låst sig ordentligt så det klickade till när jag reste mig och gjorde fruktansvärt ont så nu har jag haltat runt resten av kvällen. Det ska nog bli bra med lite sömn, hoppas jag ;)
Nu har jag lite saker att fixa innan det är tid att krypa ner i sängen.
Kram!

Av Caroline - 3 januari 2014 20:07

Det var en mörk kväll och regnet öste ner och piskade mot rutan...och vem skulle inte ge sig ut och cykla om inte jag. Jag kom från jobbet med bussen men från bussen har jag typ två kilometer att cykla innan jag är hemma och gissa om jag blev blöt! Det var bara till att trampa på och väl hemma blev det till att byta kläder och laga mat. Nu är jag torr och mätt så nu blir det några timmars plugg.
Jag önskar er en trevlig fredagskväll <3

Av Caroline - 3 januari 2014 10:02

God morgon!
När jag stod i duschen imorse och skulle tvätta håret kände jag att jag var lite öm i armarna, träningsvärk ;) det måste ha varit allt slit på jobbet igår som gjorde det. Jag drog flera hundra liter läsk igår och det är inte så att jag är totalt otränad men läsken väger ändå en del. Men jag gillar att ha måttlig träningsvärk.
Nej nu är det snart dags för mig och min lätt snörvlande näsa (börjar nog bli förkyld, igen) att bege oss till jobbet.
Ha en bra dag <3

Av Caroline - 2 januari 2014 22:05

Då har snart två dagar på det nya året passerat. Det känns dock inte riktigt som det och jag har redan hunnit tänka flera gånger "hmm, vilket datum är det idag?" och det borde ju inte vara så svårt att räkna ut ;)

Idag har jobb, plugg och shopping av present stått på schemat. Nu blir det till att fixa lite saker vid datorn innan jag och boken ska gå och lägga oss för lite kvällsläsning ;)
Hoppas ni har haft en bra böran på året <3

Av Caroline - 1 januari 2014 19:34

Årets första dag har sett ut som många av mina dagar förra året, plugg och jobb. Det är dock inget fel med det utan det trivs jag med :)

Jag hade en lugn och trevlig nyårsafton igår med god mat och trevligt sällskap. Det blev inte riktigt som jag hade föreställt mig att min nyårsafton skulle bli men det kan bli nog så bra ändå.
Jag hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton och att ni har haft en bra första dag på det nya året. Kram!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards