Carrolajsa

Alla inlägg under november 2013

Av Caroline - 14 november 2013 08:40

Igår var vi hos en kvinnoförening och höll föredrag om Growing Together och efter det blev det mat och en massa prat. Det var riktigt trevligt och även vi fick lära oss en hel del. Vi fick även en del kläder som Julia och Michelle tar med sig imorgon när de åker så stort tack till er!
Det tar ca en timme för mig att åka till dem och det är ganska skönt för man hinner med en hel del på tåget. Varje sekund är dyrbar tid ;)
Nu ska jag snart bege mig till tåget och skolan. Jag önskar er en trevlig dag <3

Den här bilden kommer från vår hemsida www.growingtogether.se

Av Caroline - 13 november 2013 17:33

Nu är det lite tråkigt för det är mörkt när man går till bussen och mörkt när man går hem från bussen. Men ur mörker föds det ljus ;) 

Fint väder har det varit idag, solen lös så starkt att vi fick dra ner persiennen när vi satt och pluggade. 

Idag var det tidig föreläsning och därefter grupparbete men jag var hemma tidigt och hann därmed plugga, äta och sova en liten stund. Nu sitter jag på tåget på väg till Michelle och Julia för idag är det dags för föreläsning med Growing Together. 

Hoppas ni får en bra kväll <3



Av Caroline - 11 november 2013 22:58

Det gäller att planera sina dagar bra för då hinner man med en hel del. Idag hann jag plugga några timmar, hälsa på Victoria i deras nya hem, vara på ett seminarie, vara på mitt första möte med kyrkofullmäktige, laga mat och träna. Nu blir det dock sängen så att jag orkar göra en massa imorgon också. 

God natt <3


 

Vi invigde ugnen hos Victoria när vi gjorde scones, mums :)

Av Caroline - 10 november 2013 22:04

Då var denna söndag snart över och därmed helgen. Men inte är jag ledsen för det för nu väntar en ny vecka med skola och annat trevligt :) Idag har jag varit hos min mamma en sväng och hos min morfar. Eftersom det är fars dag var mina kusiner också där så det blev lite bus och lek :) 

Plugg har jag också hunnit med samt träning. Nu ska jag dock krypa ner i min renbäddade säng och försöka sova. God natt <3


 

Det var ganska kallt ute när jag sprang så det var tur att jag hade min friends mössa som värmde.

Av Caroline - 9 november 2013 22:53

Då var denna lördag snart över och den har gått väldigt snabbt. Största delen av dagen har jag suttit inne i en idrottshall då jag följde med när min bonussyster skulle tävla i gymnastik. Tävlingen varade i princip hela dagen och nu ikväll har jag pluggat och nu har jag intagit soffläge en stund. 

Hoppas ni har en trevlig lördag <3

   

Av Caroline - 7 november 2013 22:35

Idag var det dags för begravning... Det var min farmors syster som efter att ha varit sjuk i många år nu har lämnat livet på jorden. Det var en väldigt fin begravning men för mig personligen jobbig. Det är alltid tufft att ta förväl av personer som man älskar samt att se den sorg som de som finns kvar nu bär på. Vi fick åtminstone ta ett fint sista förväl tillsammans <3

 

Av Caroline - 6 november 2013 21:49

Idag blev det en lång dag i skolan men roligt hade vi. Jag har helt fantastiska vänner i skolan och vi har alltid så himla roligt :) Vi kan prata om allt från politik och juridik till bröllopsklänningar.
Idag var det ju dags för domslutsredovisning och det gick bra. Vi vann faktiskt målet som vi var kärande i och i målet som vi var svarande i fick vi till viss del igenom vad vi yrkade på så det var kul.
Hela kvällen har jag spenderat vid skrivbordet med näsan i en bok men nu är det snart dags för sängen så att jag orkar med morgondagen också.
Hoppas ni har haft en bra onsdag, god natt <3

Av Caroline - 6 november 2013 08:13

Blä... jag vaknade med världens huvudvärk idag och det är alltid lika jobbigt. Man vill typ bara dra täcket  över huvudet och sova men det går ju oftast inte ;) Så är fallet idag för idag väntar en lång dag i skolan med föreläsning och domslutsredovisning. Vi har även bestämt att vi ska köpa sallad till lunch så det ser jag fram emot, det är vår vardagslyx som vi festar till det med lite då och då haha :)

Vardagslyx var det även igår för då var jag ocskå ute och åt, då blev det "hemmagjord" hamburgare på en väldigt bra restaurang. Det var jag, min pojkvän och hans mamma som var ute och åt. Det var första gången jag träffade någon i hans familj så det var väldigt trevligt.
Nu är det dock dags att gå till bussen. Hoppas ni får en bra dag <3   

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards