Carrolajsa

Alla inlägg under oktober 2013

Av Caroline - 18 oktober 2013 16:58

Idag har, enligt den svenska kalendern, den här underbare lille pojken namnsdag. Snacka om att jag saknar honom!
Han var en av dem som alltid skulle sitta i mitt knä och han blev min lille beskyddare om de andra barnen försökte göra något med mig. Han såg ofta ledsen och bekymrad ut men han sken alltid upp som en sol när man kom in. Han är en av dem som bidrog till ett av mina starkaste minnen från Kenya; jag satt med fem andra barn i knäet och roade några barn genom att kasta en leksak som de sprang efter för att hämta då jag plötsligt kände något i min hand. Jag tittade och såg då en liten mörk hand i min. Den här nästan 3 åriga pijken hade då självmant kommit fram, lagt sin hand i min och tryckt till för att han verkligen ville att jag skulle känna det för han ville också ha lite närhet. Han var helt underbar <3  

 

Av Caroline - 18 oktober 2013 14:52

Alla stöter vi på motgångar här i livet, en del stöter på fler än andra... Det positiva är att vi även får uppleva medgångar, även det får vissa uppleva fler gånger än andra...Man får väl bara försöka ta sig ur allt som en starkare person...

Idag är det fredag och det ska faktiskt bli skönt med helg. Ikväll kommer en vän hem till mig för lite filmmys. Hoppas ni får en bra fredag <3  


Av Caroline - 17 oktober 2013 22:31

Idag har det verkligen varit höst. Det har varit mörkt, regn och lite ruggigt fast ändå inte så kallt... Helst hade jag velat sitta inne under en filt, tända levande ljus, dricka te och titta på en bra film eller läsa en bra bok. 

Inne satt jag och läste gjorde jag men i biblioteket på skolan ;) Vi avslutade andra delen av vårt grupparbete idag också samt började på ett nytt område, nämligen skadeståndsrätten, så det ska bli himla spännande att läsa det. 

Jag har även hunnit vara och sjunga med kören och varit ute och sprungit en runda. Nu blir det lite läsning innan det är dags att släcka lampan. God natt <3


 

Nu börjar löven falla på riktigt...

Av Caroline - 16 oktober 2013 22:09

Då har ännu en dag gått... Jag har fått gjort en del åtminstone, det har varit mycket plugg men jag hann en sväng till KU (kyrkans unga) också där vi var kreativa och målade och hade oss. En löprunda hann jag också med ;)
God mat har jag också lagat idag, vi hade potatismos över sedan igår så jag blandade det med mjöl och ägg och gjorde det till potatisbullar. Till det stekte jag morötter i lite olja och kryddade med grillkrydda, mums!
Nu blir det lite läsning innan lampan släcks.

Hoppas ni har haft en bra dag <3 

Av Caroline - 16 oktober 2013 08:21

Jag har nu tagit en plats i biblioteket och här tänkte jag sitta de kommande 5 timmarna och plugga så in i! 

Hoppas att ni får en bra dag <3

 

Av Caroline - 15 oktober 2013 21:04

Efter en långdragen förkylning kände jag att idag var det dags att spriga en runda. Efter att ha varit inne i skolan hela dagen och pluggat hemma på eftermiddagen var de skönt att komma ut och rensa huvudet lite och springa ifrån lite av "spökena" i huvudet. Nu blir det snart att ge upp för idag för huvudet känns helt mosigt så det blir till att gå upp tidigt imorgon istället och ta nya tag.
Hoppas att ni har haft en bra dag <3


   
Detta ser ju ganska skönt ut så jag tänkte snart följa hans exempel. Den här bilden är tagen i Masai Mara när jag var där på safari. 

Av Caroline - 15 oktober 2013 08:33

Igår hade jag en himla trevlig dag! Förmiddagen spenderade jag i biblioteket och eftermiddagen och kvällen spenderade jag med en vän. Han behövde shoppa lite så vi gick och provade lite kläder, snackade en massa och skrattade en massa :) Det är alltid lika kul att träffa honom. 

Idag blir det plugg heeela dagen. Jag har precis intagit min favoritplats i biblioteket och här tänkte jag sitta ett par timmar innan det är dags att träffa min grupp för lite grupparbete innan vi har seminarie. 

Hoppas ni får en bra tisdag <3

Av Caroline - 14 oktober 2013 08:31

Man kan fråga sig vad jag har gjort i helgen. Jag har blåmärke vid skulderbladet och nackkotorna, ett 6 cm långt rivsår på höften och ett område på benet som gör ont när man rör på det... Blåmärkena fick jag efter att jag hade suttit lutad mot en glasvägg på något konstigt sätt men det andra kan man fråga sig. När jag stod i duschen igår morse kände jag att det sved ordentligt på höften och sedan såg jag att jag hade ett stort rivsår, lite märkligt att man kan få det efter att ha sovit själv i en stor säng ;)

Men så kan det vara ;) Nu är det dags att återgå till pluggandet, jag har en MASSA att läsa idag. Hoppas ni får en bra dag <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards