Carrolajsa

Alla inlägg under juli 2013

Av Caroline - 6 juli 2013 22:33

Igår hade vi en liten klassträff med typ halva klassen från låg- och mellanstadiet. Det var synd att inte alla kunde komma men det var riktigt trevligt att träffa dem som kom. Efter att ha suttit i skogen ett tag och pratat gick vi och satte oss på en restaurangs uteservering och åt innan vi fortsatte hem i vårt uterum när det började bli lite kyligare. Vi hade det väldigt trevligt och pratade både nutid och minnen. De sista gick lite över 2 och jag kom i säng vid 2.30 och sedan ringde klockan 6.30 för jag skulle upp och jobba. Nu, efter en natt med 4 timmars sömn och efter att ha varit på jobbet i över 10 timmar så känner man sig lite småsliten så nu blir det sängen innan jag ska upp och jobba igen. Hoppas ni har haft en bra fredag och lördag. Tack och god natt från mig <3

Av Caroline - 5 juli 2013 16:14

Då var det fredag! Idag har jag varit med min mamma när hon skulle ta stygn efter att ha blivit öppnad vid tinningen. Det var väldigt intressant att vara med och jag fick assistera genom att hålla en lampa till sköterskan ;)
Efter det gick vi en sväng i stan och så åt vi lunch.
Nu ska jag snart iväg på en liten klassträff med en del av dem som jag gick med i låg- och mellanstadiet så det ska bli himla kul!
Hoppas ni får en trevlig fredag <3  

Av Caroline - 4 juli 2013 23:20

Efter marknaden åkte jag och mötte upp tre vänner och vi gick och satte oss på en uteservering och åt kinamat. När vi hade ätit gick vi en runda i parken och njöt av det sköna vädret innan vi köpte glass och satte oss på en bänk och åt och pratade.

Det har varit en trevlig dag och kväll men nu ska jag snart sova så jag är pigg imorgon, god natt <3

Av Caroline - 4 juli 2013 16:32

Hej! 

Jag är på väg från Hörby marknad, har varit där en sväng med min mamma, hennes väninna och hennes son. Det var väldigt trevligt och några fynd blev det. Jag sitter på en helt full buss därifrån nu för jag ska möta upp några vänner för att ha en trevlig kväll med dem. Hoppas ni får en trevlig torsdag <3 


 

Av Caroline - 3 juli 2013 23:50

Mötet jag var på idag handlade om arbetet med en organisation som jag och två andra tjejer ska starta och idag tog vi beslutet formellt så nu är jag en av tre grundare av en organisation. Vi har inte skickat in alla papper än men snart ska det nog vara klart så jag kommer snart berätta mer. Nu ska jag dock sova för jag har varit uppe sedan 4 och nu är det snart midnatt. God natt <3


 

Ett av alla papper som ska skrivas under, här skriver min ena kollega under.

Av Caroline - 3 juli 2013 17:24

Att cykla typ en mil i motvind är mindre kul... jag hade det hela vägen från jobb. Men jag överlevde men det känns lite i låren och baken. Men det var snabbt hem som gällde för att byta om och sticka iväg igen. Sitter och väntar nu för jag ska på möte om en stund och sedan längtar jag tills jag ska sova, känner mig lite som en zombie idag ;) 

Hoppas ni får en trevlig kväll <3


   

Fint är det i alla fall kl. 5 på morgonen när jag cyklar; dimman som ligger över hagen och solen som är på väg upp.

Av Caroline - 2 juli 2013 21:26

Då var snart ännu en dag gången. Jag har jobbat hela dagen och efter jobb skulle jag bara snabbt in på ett köpcentrum som ligger där jag jobbar för att titta på ett par byxor, den stunden råkade bli 2 timmar ;) Jag gick därifrån med ett par byxor, en tröja och smycke.
Väl hemma blev det mat, städning och dusch och nu ska jag gå och lägga mig i min renbädade säng. God natt <3

Av Caroline - 1 juli 2013 18:56

Igår var jag på Diggiloo och det var väldigt bra! Det var många bra artister som var med och det var en väldig variation bland låtarna de sjöng så det var kul. De blandade också musik med komik och publiken fick vara delaktig. En av artisterna som var med var E-type och vid ett tillfälle kom han fram och sträckte fram mikrofonen både till min farmor och till mig under tiden vi sjöng med i hans låt. Vi "pratade" med Mojje också för innan allt hade börjat gick vi och tittade inne på området och plötsligt kör Mojje förbi på en moped och säger; "en sån här vill jag ha".

Vi hade sådan himla tur med vädret också, det regnade i princip hela dagen och också under tiden som vi stod och väntade på att få komma in. Insläppet var vid 16 och lagom till det slutade det regna och solen kom fram och det blev varmt och skönt, precis som om någon hade tryckt på en knapp. Tacksamma var vi för det hjälpte till att göra kvällen så mycket bättre. Så har ni möjlighet att titta på Diggiloo, gör det ;)


           

De dansade till gangnam style
 
   
En höggravid Charlotte Perrelli
    
The End!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards