Carrolajsa

Alla inlägg under juli 2013

Av Caroline - 17 juli 2013 21:50

Igår firade vi min födelsedag med middag. Det var jag, mina syskon, min pappa, min farmor och farfar, Dan som är en väldigt nära vän till familjen och bästa Victoria. Jag fick bland annat ett par byxor, smycken och presentkort :)

 

Middagen står på bordet

   

Lite kubb blev det också :)

 
Chokladtårta med jordnötskräm som jag hade bakat till efterrätt :)

 
 

Jag körde på svart och guld.
 
Hmm, en alldeles normal bild på mig och Victoria ;)

Av Caroline - 16 juli 2013 08:38

Idag är jag ledig och det är lite extra skönt just idag för idag är det nämligen min 21:a födelsedag ;)
Man börjar bli värsta gammal ;)
Jag ska snart sticka och handla och börja förbereda inför ikväll då några kommer på middag. Hoppas ni får en bra dag!

Av Caroline - 15 juli 2013 20:22

Det var nog inte min morgon idag, efter att ha sovit SJUKT dåligt i natt kände jag mig som en zombie idag. Inget hände förutom att jag slog mitt ben men kände mig helt seg.
Jag hade dock en väldigt bra eftermiddag med min fina vän Anna. Jag har inte träffat henne på ett tag men det var så skönt för vi kunde ändå prata om allt, allt från killproblem till drömmar och förhoppningar inför framtiden.
Hon har åkt hem nu så jag ska hitta något att äta innan det blir till att inta sängen och se film. Ha det fint <3

Av Caroline - 14 juli 2013 15:15

Jag tittade precis på reprisen av programmet från Westlifes sista spelning, så sjukt bra! Jag gillar Westlife och lyssnar på dem lite då och då. Speciellt fin tycker jag att You Raise me up är, jag får typ värsta rysningar när de sjunger den :)

Den går på svtplay ett tag till om någon har missat den och vill se den.


 
Snygga är de också ;)

 

Av Caroline - 14 juli 2013 10:46

Igår var sista kvällen på karnevalen så då får man köra på ;) Jag såg lite på Zara Larsson och sen på Svenska Akademien. Åkte karusell gjorde jag också, en sådan som snurrar ett helt varv runt så att man hänger upp och ner, hur kul som helst :) Idag är det söndag och vi får se vad denna dag har att bjuda på. 


   

Av Caroline - 13 juli 2013 18:18

Hejhopp! Efter en sväng i stan när jag tittade på karnevalståget och på Johan Östberg och Helena Rask så är jag nu på väg och ska ut och grilla innan jag ska hem och byta om och sticka ner till karnevalen igen. 

Hoppas ni får en trevlig kväll ;)


     

Av Caroline - 13 juli 2013 02:19

Kvällen/natten har jag tillbringat på karnevalen med tre vänner. Vi lyssnade på några artister, gick och tittade lite hos marknadsförsäljarna och åkte karusell, för att göra det kort hade vi det trevligt :)

Nu är det dock tid för mig att sova, har snart varit uppe i ett dygn, god natt <3

     

Vi såg bland annat Mange Schmidt och Emilush

Av Caroline - 11 juli 2013 12:36

Det är nu 6 månader sedan jag kom hem från Kenya, ett land som jag kom till att älska och likaså människorna som bor där. En del tycker kanske att det är ett himla tjat om den där resan men det jag fick vara med om där är något man inte kan föreställa sig om man inte själv har varit där. Själv levde jag bra med mat och vatten och allt men människorna runt mig gjorde det inte. Barnen på barnhemmet fick inte mycket mat eller dricka,blev ofta slagna, de fick gå runt blöta av sitt eget urin i flera timmar, de fick knappt någon närhet eller kärlek och många gånger fick de gråta tills de slutade av sig själv för det var ingen av personalen som tröstade dem. Vad det gäller personalen och andra människor som jag träffade där så är pengar alltid ett stort problem och för många är oron stor för hur de ska klara av att skicka sina barn till skolan och så vidare. Och på det kommer sjukdomarna, de flesta har malaria och att behöva sova under ett nät varje natt för att minska risken är inte det roligaste. Trots allt så fanns det så många positiva saker också. De är ofta väldigt glada och trevliga och de flesta barnen på barnhemmet hade inte förlorat livsglädjen utan var fortfarande pigga och glad och allt de behövde var kärlek. Att vara ensam vit som jag var mesta av tiden var inte lätt för de visste att jag skulle bry mig om dem och ha 50 barn efter sig som skriker och drar i kläder för att få uppmärksamhet är inte lätt. Man har hela tiden skuldkänslor för att man inte orkar eller hinner med alla barnen men man måste koncentrera sig på några för att hinna överhuvudtaget. Det går inte en dag utan att jag saknar barnen och även om organisationen jag är med och startar inte ska hjälpa det barnhemmet är planen ändå att vi ska åka ner där relativt snart och då ska jag självklart åka till Rangala och träffa alla "mina" små barn <3

Några av alla de fantastiska barn som jag träffade <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards