Carrolajsa

Alla inlägg under april 2013

Av Caroline - 9 april 2013 20:05

Oh my god! Jag och en kompis var och tränade innan och det var sjukt jobbigt! Den enda träningsformen jag har ägnat mig åt på sistone är löpning och passet vi var på idag var mitt första på flera månader och det blev ett skivstångspass! Jag visste inte vad det var när vi bestämde utan jag följde bara med för att testa och det var superjobbigt! Men vi överlevde och förutom att mina muskler gör ont så in i så känns det skönt. Nu ska jag vila kroppen framför ett avsnitt av One Tree Hill och sedan blir det till att läsa. 

Ha en trevlig kväll <3


 

Kvällens sällskap ;) 

Av Caroline - 8 april 2013 22:36

Idag var jag på studiebesök på Förvaltningsrätten och det var väldigt intressant! Jag skulle nästan kunna tänka mig att jobba med det när jag väl ska börja jobba... Det är dock ett bra tag och först ska jag ta mig igenom den här utbildningen och då krävs det att man pluggar och det har jag gjort en hel del idag, också ;)
Nu ikväll har jag bara pluggat och nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och läsa det sista innan jag ser fram emot en förhoppningsvis lång och skön natt. God natt <3

Av Caroline - 7 april 2013 21:22

Min syster och pappa kom hem igår efter att ha varit i London i några dagar så redan där började avundsjukan lite och idag fick jag se alla fina saker min syster köpte och då blev det ju inte bättre ;) syftet med resan var dock att se One Direction så min syster och hennes två kompisar som var med var lite i upplösningstillstånd och fortfarande lite chockade av att ha sett dem live och även om jag tycker att de är bra så är inte det något som jag är avundsjuk på :)

Den här dagen har jag ägnat åt att plugga, städa och kyrkan. Jag pluggade hela morgonen och när jag hade läst klart den ena boken behövde jag göra något annat så jag började städa och sortera bort en massa saker, så att man kan få plats med nya ;)
Nu ikväll var jag på en kort mässa med musik och text så det var en skön avslutning på en bra helg. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en stund, hoppas ni har haft en bra helg! Sov gott, kram <3

Av Caroline - 6 april 2013 23:59

Har precis tittat på Les Miserable, en väldigt bra film med extremt duktiga skådespelare. Nu blir det sängen så man är pigg och orkar plugga imorgon. 

God natt <3


 

Det är så skönt att vara ute och powerwalka när solen är på väg ner, det är så fint :) 


Av Caroline - 6 april 2013 15:47

Hej! 

Igår kväll var jag på en gala där de hyllade lokala idrottare och företagare och där var några artister som uppträdde och Peter Settman ledde det hela. Peter Settman är en man som är väldigt duktig på sitt yrke, jag skrattade en hel del under kvällen :) 

Idag har jag pluggat en del och varit en sväng och handlat och nu tittar jag på film innan det är dags att fortsätta plugga. 

Hoppas ni har en trevlig lördag <3


 

Av Caroline - 4 april 2013 22:13

Denna dag har varit lång och mycket har jag hunnit med.

4.45: ringde klockan
6: gick bussen
6.30-9.30: jobbade jag
10.15-12: föreläsning
12-15: plugg+ genomgång av min inlämnade uppgift med min handledare
16-18: volontärjobb
19- vet inte riktigt när men sent: plugg
Ja, jag har en del kvar att läsa innan jag kan sova men det är inte så många sidor kvar så det ska nog inte vara några problem. Jag och en kompis i klassen ska sitta kvar och plugga tillsammans imorgon för hon behövde hjälp att förstå ett kapitel så jag ska se om jag kan hjälpa henne, eller ja vi kan hjälpa varandra. Nu måste jag fortsätta läsa, hoppas ni har haft en bra torsdag <3

Av Caroline - 4 april 2013 15:12

Har precis lämnat skolan efter två timmars föreläsning och tre timmars plugg och en genomgång av min skriftliga uppgift tillsammans med min handledare. Jag satt med en kompis och läste och vi gick och köpte lunch för att orka med hela dagen, en väldigt god sallad. Nu är jag på väg till stället där jag är volontär. Ha en bra eftermiddag! 


 

Mums!

Av Caroline - 2 april 2013 22:42

Det känns som måndag idag och det faktum att det är tisdag gör så att det blir lite rörigt ;) Jag har flera gånger tänkt fel när jag har gått igenom veckans planering i huvudet. Men jag vet att det är tisdag, imorgon är det onsdag med seminarie i skolan och sedan jobb och imorgon åker också min syster och pappa till London, de små fuskisarna! 

Min dag idag har mest bestått av plugg, lite One tree hill och en powerwalk. Var egentligen sugen på att springa men har lite ont i halsen för jag tror jag börjar bli förkyld så det kändes bättre att ta det säkra före det osäkra. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, något som min kropp har velat hela dagen, god natt <3


 

Idag körde jag på svart och silver, tröjan jag hade på mig var en av de jag fick på posten för några dagar sedan och jag trivdes väldigt bra i den :) 

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards