Carrolajsa

Alla inlägg under april 2013

Av Caroline - 21 april 2013 22:29

Tidigare ikväll var jag på en lugn och mysig mässa med musik, ljuständning och en utställning som handlar om "Livet och döden". Under mässan var det även en man som pratade om sin syn på livet och döden. Anledningen till att just han gjorde det var att han förlorade sin 14 åriga dotter för ett par år sedan då hon omkom i en olycka, en familj som jag är bekant med. Det var väldigt rörande och han hade mycket klokt att säga...Resten av kvällen har jag ägnat åt att plugga men nu ska jag snart gå och lägga mig så jag är pigg imorgon med. God natt <3

Av Caroline - 21 april 2013 18:32

Hej på er denna sköna söndag!
Tyvärr har jag inte spenderat denna dag ute i det fina vädret... Jag har varit inne hela dagen och pluggat och städat men det behövs det också :)
Håller på att städa klart det sista sedan ska jag till kyrkan en sväng för en mysig kvällsmässa.
Ha det fint!

Av Caroline - 20 april 2013 21:20

Efter att ha pluggat i princip hela dagen och kvällen är det nu dags att hålla kväll. Dels har jag nått målet jag satte upp idag(har dessutom läst lite mer), jag sov inte så mycket i natt så jag är ganska trött och båda mina syskon har kompisar här så det är ganska mycket liv i huset.

Jag var ute på en kvällspromenad med min farmor innan och sedan en promenad med min syster för vi gick och köpte glass så lite annat har jag gjort idag. Nu ska jag dock krypa ner i sängen och titta på film.
Jag önskar er alla en bra kväll <3

Av Caroline - 20 april 2013 11:03

Efter en jobbig natt, kunde typ inte sova så somnade inte förrän vid 3 och vaknade sista gången vid 9 (var inte så smart att somna igår eftermiddag...) har jag haft en skön morgon. Jag tog en powerwalk i det underbara vädret, en dusch och en nyttig frukost och nu är det dags för dagens pluggpass ;)

Ha en bra lördag <3


 

Av Caroline - 19 april 2013 17:16

Då var det fredag igen,denna veckan har känts extra kort för jag har varit "ledig" två dagar :)
Denna dagen började väldigt bra, när jag vaknade för sista gången, runt 8, sken solen och himlen var blå och jag fick en sådan härlig känsla i kroppen. Jag hade en lugn och skön morgon innan det var dags att bege sig till bussen och skolan. Jag åkte in tidigare och satte mig i biblioteket och pluggade i 1,5 timme innan en av mina kompisar kom så då satt vi och snackade innan föreläsningen. Efter föreläsningen begav jag mig till biblioteket igen och satt där en stund innan jag åkte hem. Nu har jag precis ätit och tittat på ett One Tree Hill avsnitt men ska nu öppna boken igen för ett par timmars läsning.
Hoppas ni får en bra fredagseftermiddag <3

Av Caroline - 18 april 2013 21:22

När jag jobbade idag jobbade jag med tre nya killar och det är alltid trevligt att träffa nya människor. Alla var väldigt trevliga men det var speciellt en av dem som jag pratade med för vi gick och jobbade tillsammans den mesta av tiden och vi hade det väldigt trevligt. Han jobbar mycket ideellt och vi verkade ha ganska lika värderingar så vi hade massor att prata om och det underlättar arbetet väldigt mycket. Även om vi är där för att jobba, vilket vi självklart gör, kommer det stunder så det är mindre att göra så då är det trevligt att ha någon att prata med :)

Trevligt var det också när jag var volontär i eftermiddags, barnen är så söta och där är en pojke som är lite extra speciell, han kommer nog växa upp och bli en svärmorsdröm ;) Han brukar ta emot mig med öppen famn och idag var inget undantag och när jag stod och pratade med en annan volontär kom han plötsligt fram, tog min hand och sade "du är så gullig" två gånger dessutom gjorde han det, hur sött som helst. Det är sådana kommentarer som värmer!

Nu ska jag läsa lite sedan är det dags för sängen och ladda inför en ny dag, kram <3

Av Caroline - 18 april 2013 11:25

Efter tre timmars jobb,en långpromenad och en sväng inom affären är det nu dags för en tidig lunch och ett avsnitt av One tree hill innan jag börjar dagens pluggpass :)

Ha det fint!


 

Hyfsat nyttigt blev det idag :)

Av Caroline - 18 april 2013 06:33

Vaknade upp till mörker, mulet och regn... jippi! Men det fanns inte mycket mer att göra än att rota fram lite andra mer regntåliga kläder som jag kan ha när jag jobbar. Det regnar inte nu och jag hoppas att det föblir så för jag sitter och väntar på att jag ska börja jobba, börjar 7. Vi får hålla tummarna. 

Jag önskar er alla en bra torsdag, med eller utan regn <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards