Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2013

Av Caroline - 3 mars 2013 10:25

Haha, jag smörjde precis in mina händer med handkräm och kom att tänka på en liten rolig sak som hände i fredags. Jag sade till Victoria när vi satt oss i bilen att "åh typiskt, jag glömde handkräm och mina händer är helt torra" (de var inte överdrivet torra men ändå) och när vi sedan kommer fram till festen vi skulle till hälsar jag på en kille där och sedan skulle han titta i våra händer och visa att han hade lite roliga kunskaper om hur man spår och sådant och då säger han: "åh dina händer är lite torra, du har väldigt söta händer men de är lite torra." Jag och Victoria utbytte blickar och började skratta för det var lite smått komiskt. Han var väldigt smidig för han fortsatte slänga in lite komplimanger sedan, typ att jag hade ett fint leende, nästan modelleende, men sedan fortsatte han "spå" oss och sedan kommenterade han att jag blinkade ofta och att det var väldigt gulligt, haha :)
Kul var det också när jag jobbade i torsdags, jag stod då ute och delade ut Metro tidningar och då kommer det fram en man till mig mig och säger, "du är så söt, åh du är jävligt snygg" och nästa gång han går förbi säger han "du är bäst!". Det var väldigt fint sagt, saken vara bara den att en stund innan kom han fram till mig och frågade vad det var för dag och vad klockan var och när jag svarade torsdag tio i sju frågade han:på morgonen? Han var riktigt full och kanske påverkad av något annat med det vet jag inte men det var lite kul ändå :) Det är alltid kul att få komplimanger, även om det är av alkoholpåverkade personer, och jag har svårt för att ta till mig komplimanger så det är ett bra sätt för mig att öva på det, att börja ta till mig de halv seriösa :)
Nu ska jag plugga lite innan jag ska gå en sväng till kyrkan. Ha en bra söndag <3

Av Caroline - 2 mars 2013 22:00

Har precis kommit hem efter en trevlig kväll på musikal. Vi såg "sommarnattens leende", baserad på Ingmar Bergmans film med samma namn, och den var bra. De medverkande är extremt duktiga så det är inte utan att man blir lite avundsjuk och skulle själv vilja kunna det som de kan. Det har dock tagit dem många år av hårt arbete att komma dit där de är så det är imponerande. Nu ska jag fortsätta kvällen med lite plugg innan det blir sängen. Ha det fint <3

Av Caroline - 2 mars 2013 13:32

Hej! Hade en supertrevlig kväll igår då jag och Victoria tillslut hamnade på en fest hos några av hennes vänner. Vi var lite tveksamma om vi skulle hitta dit och det kändes som om vi bara körde och körde med bara åkrar runt omkirng men vi hade kul i bilen så det gjorde inte så mycket. Vi hittade rätt tillslut så det blev en lyckad kväll :) Är dock helt slut idag, och detta beror inte på någon baksmälla då min kväll igår var helt utan alkohol eftersom jag går på penicillin men man kan ha hur kul som helst utan alkohol, det har vi oftast när vi är ute, men efter en vecka med flera tidiga morgnar med jobb innan skolan och mycket plugg är man ganska sliten. Dagens aktiviteter är dock inte så ansträngande, är hemma hos min farmor och farfar nu och vi har precis ätit och senare ikväll ska jag och farmor på musikal. Men nu blir det till att plugga lite, ha en bra lördag! <3  

Av Caroline - 1 mars 2013 10:57

Tre väldigt bra saker med den här dagen: sol!!!, tandläkarbesök och besök av Victoria.
Efter att ha haft ont i munnen ett bra tag, har en visdomstand som kommer ut, kände jag igår att det var nog! Jag har hög smärtgräns men detta gjorde för ont för att inte ta tag i så jag ringde imorse och fick en akuttid. Besöket i sig var kanske inte superkul, det gjorde så sjukt ont när de pillade där bak och tryckte och hade sig men nu har jag fått penicillin, "såret"(halva tanden har typ kommit upp så det är inflammerat) är rengjort och jag fick något jag ska rengöra med så nu hoppas jag att det snart ska gå över.
Lite senare kommer Victoria hit en stund och det ska bli himla trevligt, vi har inte träffats på ett tag nu så det ser jag fram emot <3 Fram tills dess att hon kommer blir det till att plugga, har fortfarande mycket att läsa inför tentan.
Ha en bra dag såhär den 1 mars!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards