Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2013

Av Caroline - 11 mars 2013 11:11

Usch vad kallt det är idag! Sitter inne på föreläsning nu(eller ja vi har paus för tillfället) men vi har en timme kvar innan det är dags att bege sig ut i kylan igen :/ Jag ska åka och titta på dator sedan ska jag hem och lägga mig en stund, har extrem huvudvärk som inte vill försvinna... 

Nu börjar vi igen! Ha det bra :)

Av Caroline - 10 mars 2013 22:33

Hej hej!
Idag har jag fått en hel del gjort, jag började dagen i kyrkan för vi skulle sjunga med kören och efter det blev det lunch hos farmor och farfar och sedan körde vi en liten tur för jag skulle kolla på en ny dator. Jag hittade en men är inte helt hundra på om jag är nöjd eller inte så jag ska fortsätta letandet imorgon. När jag kom hem fick jag ett ryck och ville möblera om så jag satte igång för fullt och flyttade runt möbler ;) Jag är nästan klar men ska göra det sista imorgon för nu kallar sängen och jag måste vara pigg imorgon när vår nya delkurs börjar så man tar tag i det direkt och inte låter det vänta för då blir det så jobbigt när man närmar sig tentan.
Jag hoppas ni har haft en bra helg! Puss och kram och god natt <3

Av Caroline - 9 mars 2013 21:58

Barnen sover, sitter nämligen barnvakt till en 5 och en 3 åring idag, och jag satte mig precis och tittade på slutet av Melodifestivalen så grattis Robin! Jag tycker han har en väldigt bra röst och har tyckt om honom sedan han var med i Idol så det var kul för honom. 

Denna dag har jag ägnat åt att städa min garderob som var KAOS. Jag brukar vara ordningsam men på senaste tiden har jag haft så mycket att göra så vissa saker har fått prioriteras bort, typ som att packa upp allt från Kenya och vika alla kläder som man borde ;) Men nu är garderoben ren och i ordning igen så det känns skönt. 

Jag var ute med tre av mina underbara tjejkompisar igår och vi hade det väldigt trevligt men musiken var sjukt hög så der ringer fortfarande i mina öron, typ så här ett dygn senare :/ Men det försvinner väl. Nu ska jag titta på en intervju med Robin och sedan ska jag titta till barnen :) Ha en bra kväll <3


 

Så här såg min välfyllda garderob ut innan, vill bara poängtera att den aldrig sett ut så här innan och kommer inte göra det igen!


 

En smått sliten men KORTHÅRIG Caroline. Håret är inte jätte kort egentligen men för mig är det för jag har nog typ aldrig haft så här kort hår innan. Det var inte planen när jag gick till frisörskan men när hon föreslog det så tänkte jag tja varför inte och jag blev faktiskt väldigt nöjd :)

Av Caroline - 8 mars 2013 09:45

Så skönt, att vara ledig på riktigt! Jag har haft en del dagar på sistone då jag inte har haft föreläsningar men då har man ju suttit och pluggat hela dagen ändå, till tentan, men nu är den över och vi har inget att läsa förrän på måndag kväll :) 

Jag skulle egentligen vara barnvakt ett par timmar nu på morgonen men ett av barnen jag skulle passa blev sjuk under natten så det blev tyvärr inget med det. Så nu har jag bokat in en dag på stan med min mamma istället, och det är ju väldigt trevligt det med! 

Vädret är däremot inte så trevligt idag, det är kallt och blåser... vilken tur att jag köpte en ny mössa och vantar igår. Jag hade sådant flyt så det var massa rea i stan :) Jag köpte en ny klocka också, jag hade ingen guldfärgad och man måste ju kunna matcha ;) 

Hoppas ni får en bra fredag idag <3


 

Syns det vilka färger jag gillar eller? 

Av Caroline - 7 mars 2013 21:34

Nu är tentan avklarad och det känns väldigt skönt! Eller nu börjar oron och ångesten för att man vill ha tillbaka resultatet men nu kan man inte påverka det så det är bara till att vänta, till den 28 mars :/ efter provet var vi några som gick in till stan igen för att få lite frisk luft och prata av oss lite och planen var egentligen att vi skulle äta lunch men ingen var hungrig så vi snackade bara lite innan vi gick åt olika håll. Jag har ju börjat vara volontär på ett ställe på torsdagar så det var dags idag och det var inte lönt att åka hem så det blev en tur på stan och lite shopping för att fira att tentan var avklarad ;) på stället där jag är volontär firade vi också, en av pojkarna blev 9 år så vi hade kalas a la arabiskt vis :)
Nu är jag hemma igen och ska sätta på en film och städa lite och njuta av att jag inte behöver plugga. Ha en bra kväll <3

Detta var min middag idag, väldigt gott var det och snabbt gick det och nyttigt var det också; broccoli, ägg och gurka... precis vad jag behövde efter en lång dag :)

Av Caroline - 6 mars 2013 16:36

Solen skiner och det är typ 10 grader, VÅR säger jag bara! (Man vågar dock inte hoppas för mycket för vi är bara i början av mars men nu ska vi inte dra ner den fina stämningen) Jag har suttit och pluggat hela dagen, med undantag för en liten stund då Victoria kom och rastade mig ;) hon skulle lämna en tallrik som var vår och så behövde jag handla så vi tog en liten promenad till affären så att jag fick komma ut och känna på det fina vädret och få lite friskt syre i huvudet. Efter promenaden körde hon igen och jag fortsatte plugga. Ska till kören om en stund och sedan blir det middag hos farmor och farfar då det är farfars födelsedag idag (stort grattis kära farfar). Det blir dock inte så sent för min del för jag måste hem i tid så jag hinner läsa lite till och gå och lägga mig i tid så jag är pigg imorgon när det är tentadags. Ha en bra eftermiddag <3

Av Caroline - 5 mars 2013 21:45

Detta är dagens verk, 31 mind maps i ett försök att klara tentan på torsdag :) Det har tagit sin lilla tid idag men en del har fastnat så nu ska jag sätta på en film, krypa ner i sängen och läsa alla mina mind maps :) God kväll <3

Av Caroline - 5 mars 2013 16:07

Så skönt det är med sol!!!! Allt känns liiiite lättare då :) har dock suttit inne stora delar av dagen på biblioteket och pluggat inför tentan på torsdag men efter att ha suttit och pluggat effektivt i fem timmar kände jag att det var dags för lite frisk luft så jag gick ut och satte mig på en bänk och åt min sallad, det var lite kyligt men det var det värt för solen sken på mig ;) Efter det åkte jag för att titta upp vart salen ligger som vi ska skriva tentan i och nu är jag hemma och ska strax fortsätta plugga. Saker börjar falla på plats nu men det är fortfarande en del som är lite luddigt. Hoppas ni har sol och en bra dag <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards