Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2013

Av Caroline - 17 mars 2013 14:52

Sitter här i solen och njuter! Jag väntar på tåget för jag ska möta upp några och sedan ska vi gå på en föreställning. Passar på att plugga nu när jag ändå bara sitter och väntar och det går lättare  när man sitter i solen. Ska kanske boka en resa någonstans, satt faktiskt och tittade på resor igår... ;)


 


Av Caroline - 17 mars 2013 08:04

Första inlägget från den nya datorn :) Nu har jag startat upp den nya datorn och trivs väldigt bra med den! Satt igår och förde över alla bilder och dokument från den gamla datorn till en extern hårddisk och det var en del, typ 196 dokument och 14700 bilder :)

Idag ska jag plugga hela dagen med undantag av ett par timmar i eftermiddag då jag ska på en föreställning med koreografen som koreograferar oss inför ett projekt vi gör i kyrkan.

Jag hoppas ni får en bra söndag!


Var tvungen att testa nya webbkameran ;P   

Av Caroline - 16 mars 2013 21:09

Nu har jag äntligen läst klart alla sidor jag hade bestämt att jag skulle läsa idag, det var en hel del så nu är man lite trött i huvudet. Med undantag av ett par timmar runt lunchtid då jag var iväg för några ärende och en promenad på 40 minuter har jag pluggat från 8 imorse till nu, kl 21 så nu ska jag ta lördagskväll; slänga mig i sängen och titta på film :) hoppas ni har en bra lördagskväll <3

Av Caroline - 16 mars 2013 08:03

I går bestod min fredag av skola, köp av dator(kunde äntligen bestämma mig), födelsedagsmiddag för pappa, plugg och en ganska tidig kväll. Jag kände att jag behövde sova för jag har känt mig lite "ur gängorna" denna veckan så jag har inte läst så mycket som jag borde så stora delar av dagen idag ska jag ägna åt att plugga. Den delkursen vi har börjat nu har mycket kurslitteratur och en skrivuppgift parallellt med förberedelser inför nästa tenta så man har att göra ;) 

Hoppas ni får en bra lördag <3


 

Detta hade jag på mig delar av dagen, fick lite vår feeling när jag kom hem på eftermiddagen så då åkte kjolen på ;)

Av Caroline - 14 mars 2013 21:43

Torsdag för mig innebär egentligen volontärjobb men idag kände jag bara att jag inte orkade, har känt mig halv bra några dagar nu så kände att jag behövde hem och ta det lugnt och plugga. Ta det lugnt gjorde jag men plugg blev det inte så mycket för jag somnade istället. Jag brukar ha svårt för att somna på dagen men idag lyckades jag :/ kan bero lite på att jag sov väldigt dåligt i natt för jag vaknade hela tiden... Efter att ha sovit ett tag gick jag och duschade, bäddade rent i sängen och satte på en film. Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng(det är bland det skönaste som finns) och ge boken en chans till och läsa lite innan det är dags för att sova.
Ha det fint! Puss och god natt <3

Av Caroline - 14 mars 2013 18:54

 

Visst ser den här bilden fin ut, solen som går ner över hustaken,det man dock inte ser är att det snöar en massa! Jag börjar faktiskt bli väldigt trött på den här snön och vill ha vår nu! Men man kan inte göra så mycket mer åt det än att hoppas på att vädermakten lyssnar på min önskan ;) 

Av Caroline - 13 mars 2013 21:56

När jag vaknade i morse kände jag i hela kroppen att "åh vad det hade varit skönt att inte gå till skolan idag" , har känt mig lite hängig de senaste dagarna med huvudvärk och så men jag tror det är för att jag börjar bli förkyld men vi får väl se. Jag har också haft jobbigt att andas idag, igår fick jag någon attack och fick jättesvårt för att andas och det gör typ ont i luftrören så det är lite konstigt. Men jag bestämde mig för att gå upp, jag vill inte missa föreläsningar och det ska krävas mycket för att det skulle hända. Mindre kul var också när jag tittade ut genom fönstret i morse för såg jag bara vit mark vart jag än tittade, det hade snöat en hel del under natten och fortsatte att snöa på morgonen. Jag gick för att äta frukost och då sade min mamma(sov nämligen hos dem i natt) att det var strul med tågen på grund av en brand men jag åkte till tågstationen som planerat men alla tågen var inställda så jag fick vänta på en ersättningsbuss i typ 50 minuter och det bara snöade och hade sig men när bussen kom kunde jag åka med den halvvägs innan jag fick byta till tåg som tog mig sista sträckan till skolan. Detta innebar att jag missade min första föreläsning men som tur var det bara information från studievägledningen så jag kunde gå på nästa grupps föreläsning så det var skönt så jag missade inget. Sedan satt jag och en vän och pluggade innan eftermiddagens föreläsning så vi var ganska produktiva ;)
Efter skolan gick jag några ärenden på stan, var bland annat inne och pratade med en tatuerare för jag har funderat ett tag på att göra en till tatuering men vi får väl se...
Nu ligger jag påpälsad med dubbla koftor, mössa och halsduk i min säng och försöker få upp värmen för jag fryser något extremt men ska snart gå och lägga mig, det kommer ju en dag imorgon också :)
God natt<3

Av Caroline - 11 mars 2013 19:31

Det är två månader sedan jag kom hem från Kenya, det är helt sjukt vad tiden går snabbt! Det är lika lång tid som jag var där... Jag saknar verkligen alla människor som jag träffade där nere, värmen, kulturen och såklart framförallt barnen! De kommer alltid ha en stor och speciell plats i mitt hjärta. Men jag är också väldigt tacksam över mina vänner, min familj och mitt liv här i Sverige. Men jag kommer absolut åka tillbaka till Kenya,om förhoppningsvis inte alltför lång tid. Det är det bästa jag har gjort, att åka på en sådan resa, och själv dessutom, har gett mig väldigt mycket! Det har gett mig en vidgad syn på världen, nya erfarenheter, nya vänner, ny kunskap och mycket kärlek.
Så mitt råd till alla som någon gång har funderat på att åka, eller egentligen haft vilken dröm som helst, gör det, uppfyll din dröm! Det är aldrig försent, gammal eller ung, ensam eller med sällskap, uppfyll er dröm så ni aldrig behöver känna "tänk om... ". Låt inget begränsa er utan kör på. Det kan låta väldigt lätt att säga att man ska göra det men jag är otroligt glad att jag uppfyllde det som har varit min dröm sedan jag var en liten flicka. Det var många som inte trodde att jag skulle komma iväg och många som har tyckt saker om mig genom alla åren, typ att jag har varit mesig och blyg och allt vad det har varit, men nu står jag här 20 år gammal och har uppfyllt en av mina drömmar som var att hjälpa utsatta barn i Afrika. The sky is the limit, if you can imagine it, you can achieve it!
Hoppas ni har många drömmar som ni någon gång får uppleva!

På bilden här ser ni några av "mina barn": Veronica, Beatrice, Lucas, Mesha och John.

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards