Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2013

Av Caroline - 22 mars 2013 18:20

Då var det redan fredag igen, tiden bara flyger förbi! Mina planer för kvällen blev något ändrade för chefen på ett av mina jobb ringde innan och frågade om jag ville jobba några timmar imorgon och det tackar man ju inte nej till.


Jag har precis ätit middag, tacos, såååå gott ;) Nu ska jag fortsätta plugga lite sedan ska jag nog ta det lugnt och titta lite film. Lägga sig i tid får det också bli för jag börjar jobba kl.7 och slutar 15.

Hoppas ni får en trevlig kväll <3

Av Caroline - 21 mars 2013 20:57

Är hemma efter en trevlig dag med en mycket bra föreläsning och trevligt prat med vännerna. Torsdag innebär också volontärjobb! Jag var lite sen dit idag för jag slutade inte skolan förrän 16 men när jag kom sade en av pojkarna, som har varit där några av de andra gångerna som jag har varit där, " oh du kom, jag trodde du var ledig idag" och lite senare hängde han sig runt min hals och typ kramade sönder mig och sen tog han av mig mina glasögon och sade "vilka fina ögon du har!" och nu snackar vi om en pojke på typ 6 år, han är så otroligt söt, han kommer bli en riktig tjejtjusare ;)
Nu ska jag plugga lite och sedan är det dags för sängen :)
Puss och kram <3

Av Caroline - 20 mars 2013 22:58

Som det kanske märks så spenderar jag en del tid i kyrkan här där jag bor, dels för att det är kul men mycket för att vi har sådana fantastiska personer som jobbar där(och i församlingen såklart)! Nu håller vi på och förbereder något som kallas "Passionsspelet". Här ska vi försöka, på vårt sätt, tolka hur Jesus sista dagar kan ha varit med hjälp av bibeltext, musik och dans. Jag ska vara en lärjunge och dansa och detta ska bli rikigt kul. Vi hade rep tillsammans för första gången idag och jag tror det kommer bli en häftig upplevelse när allt kommer på plats :) Vi hade körövning tidigare ikväll också och vi förbereder inför påskdagen då vi ska sjunga så det är en del som händer :)
Jag har precist läst en del i vår ena kursbok men nu är det dags att krypa till sängs,god natt <3

Av Caroline - 20 mars 2013 14:19

Den snön de lovade skulle komma igår kom idag/inatt :/ Men efter all den här snön och den här vintern kommer man väl att uppskatta våren och sommaren mer så det är kanske det positiva i det hela...

Jag överlevde åtminstone kursens första seminarium, vi hade det i morse och vi hade blivit varnade innan att den som håller i seminariet kommer peka på oss var och en så vi får svara men det var tillåtet att diskutera med klasskamraterna innan och jag har väldigt smarta kursare så det gick bra. Det var det enda som stod på schemat idag så efter det gick jag och en i min klass till biblioteket för vi skulle plugga lite och jag skulle hjälpa henne med en uppgift men efter att jag hade hjälpt henne åkte jag hem för att plugga hemma istället. Nu äntligen har vårt Internet börjat fungera igen, (det lever sitt eget liv lite då och då och försvinner i några minuter/timmar) så nu ska jag ta tag i uppgiften som handlar om att följa en lagstiftningsprocess av en speciell lag så jag har lite att bita i... I kväll är det kör och rep inför nästa veckas föreställningar i kyrkan så det ser jag fram emot! Hoppas ni har en bra tisdag, kram!  

Av Caroline - 19 mars 2013 21:35

Min dag började med 3 timmars föreläsningar och 50 minuters läsning på egen hand innan det var dags för att möta upp bästa Victoria för lunch. Vi hittade ett mysigt litet ställe med väldigt goda saker :) Det blev en toast med ost och champinjoner och en snickerskaka, mums säger jag bara! Vi satt där en bra stund och pratade och smidde planer för framtiden :) Nu ikväll blev det dansövning och plugg men nu orkar min kropp och mitt huvud inte mer så nu blir det sängen och så ställer jag klockan på lite tidigare tid imorgon så jag kan göra klart min uppgift då istället. 

God natt <3


 


 

Av Caroline - 18 mars 2013 22:13

Jag trotsade blåsten innan och gav mig ut på en powerwalk, kände att jag behövde det efter att ha suttit och läst i ett antal timmar. Nu är det dags för sängen och det ska bli sååå skönt!God natt <3

Av Caroline - 18 mars 2013 17:17

Det är typ storm här nere i Skåne idag! Jag blåste nästan bort när jag var ute innan ;) Som tur är har jag inte varit ute supermycket idag, borträknat när jag fick stå och vänta på en 15 minuter sen buss i morse... annars har jag mest rört mig mellan de två husen på skolan, mellan affären och bussen och bussen och huset :)

Slutade skolan redan klockan 10 idag men satt och pluggade på biblioteket till typ 13 innan jag gjorde några ärenden. Jag var hemma vid 15 och har pluggat sedan dess och det blir till att göra det resten av kvällen också. Vi har en övning, ett seminarium och en skriftlig uppgift att förbereda och böcker som ska läsas så vi har att hitta på :)

Jag hoppas ni har det bra och inte har blåst bort! Kram <3  

Av Caroline - 17 mars 2013 21:33

Föreställningen jag var på innan idag var riktigt bra! Det var en omskriven version om Odysséen där författaren hade tagit in inslag av hur det kan vara att komma som flykting. De använde väldigt enkla medel och inte så många skådespelare(men väldigt duktiga sådana) men skapade bra effekter.
Resten av kvällen ägnade jag åt att plugga men har nu slutat för idag och ska sätta på en film, fixa lite småsaker och sedan sova.
God natt <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards