Carrolajsa

Alla inlägg under november 2012

Av Caroline - 4 november 2012 10:15

Då var det söndag, även om min hjärna inte riktigt vill koppla det, jag vet inte riktigt vilken dag det känns som men inte söndag... Aja, idag ska jag plugga en hel del, det är ju bara en vecka kvar till tentan, och i eftermiddag ska jag förmodligen träffa en vän för en pratstund :) En bra söndag helt enkelt!
Kram <3


 

Av Caroline - 3 november 2012 21:33

Har tagit en paus i pluggandet, tagit på myskläderna och slagit mig ner i sängen framför tv:n och ska titta på säsongspremiären av Downton Abbet, äntligen! :) Jag visste inte att det var idag men som tur är sade min kantor att det var idag :) 

Nu ska jag titta på den trevliga serien. Kramar <3


 

Av Caroline - 3 november 2012 19:58

Idag har jag sjungit gospel för full hals! Vi började övningen 10 i morse, övade hela dagen fram till mässan kl.17 där vi såklart medverkade och sjöng under en timme. Jag brukar inte sjunga gospel annars, har varit med på ett liknande evenemang förut och det är himla kul. Det är kul att bli ihopsatt med massa trevliga människor som tycker det är kul att sjunga, man får sådan energi. Nu ska jag plugga en stund sedan blir det till att ta det lugnt framför tv:n.
God kväll <3

Detta var min outfit igår på släktmiddagen:


Ganska enkel med en lila tröja och svart tubkjol men körde på lite smycken för att piffa till det lite ;)
   

Av Caroline - 3 november 2012 09:20

Vi var på en supertrevlig släktmiddag igår hos en av mina nästkusiner. Jag har inte varit hemma hos henne sedan hennes hus blev klart och gud vad fint hon hade fått hemma hos sig! Hon har ritat det mesta själv och det är alltid kul att se när människor lyckas med något som de vill :) Vi åt god mat, pratade och det slutade med att jag, min syster och två av våra nästkusiner, däribland värdinnan, dansade till lationlåtar i köket :)

Idag är det dags för gospelmässa. Vi ska öva hela dagen och i kväll blir det konsert. Ha en fin lördag <3 

Av Caroline - 2 november 2012 15:26

Golvet är fullt av papper och böcker då jag försöker kolla så jag har allt material, alla uppgifter och anteckningar inför tentan. Det är en hel del så jag vill försäkra mig om att jag har koll :) Ska plugga en stund till innan det är dags att duscha och göra sig i ordning inför kvällen. Kram <3


Den här tidningen ligger inte längre på mitt golv och jag har inte hunnit läsa artikeln än med en av Sveriges snyggaste 40 +are och en av våra bästa röster, men längtar till konserten nästa helg :)

Av Caroline - 2 november 2012 08:13

God morgon   

Idag är det fredag och därmed snart helg :) Jag har en del saker inplanerade den här helgen så det ser jag fram emot. Idag är det plugga som gäller, eller åtminstone fram till typ 17 så jag hinner göra mig i ordning innan jag ska iväg på middag.

Jag var ju och shoppade med min käraste vän Victoria i måndags och täkte visa lite bilder på mina fynd.

 

Jag brukar inte ha så här mönstrade byxor på mig men jag gillar verkligen de här färgerna så jag tänkte att jag testar:) För att inte se ut som en färgpalett tänkte jag matcha med en svart eller mörkgrå tröja.



   
Den här vita skjortan blev det också, jag gillar att den är helt vanlig och enkel men med de små detaljerna i form av nitar och stjärnor.


Mos

Av Caroline - 1 november 2012 21:46

Mitt huvud känns ganska mosigt nu, jag har pluggat konstant (med avbrott på sammanlagt 30 minuter då jag värmt mat och ätit) från kl.8 i morse till nu när klockan är 21.50 Jag har skrivit klart alla uppgifter och väntar på svar så imorgon blir det till att börja läsa om böcker och anteckningar för att se till så att allt sitter. Nu ska jag dock krypa ner i sängen och läsa, fast inte juridik utan en roman som jag precis har börjat på. God natt <3

Av Caroline - 1 november 2012 12:27

När jag satt här och tänkte på att resa blev jag så sugen på att titta på lite semesterbilder och man har fått se sig om lite här i välrden. Tänkte bjuda på några bilder:

Mallorca typ 2009

 


Berlin 2010
     


Granada 2011

     

Mallorca 2011
   

Teneriffa 2012
     

London 2012
   

Bilder på mig från resor är väldigt begränsade då det alltid är jag som står bakom kameran men några finns där (mest sådana jag tagit själv ;) )

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards