Carrolajsa

Alla inlägg under september 2012

Av Caroline - 5 september 2012 20:40

Efter att jag hade varit på jobbet och pratat med chefen, hämtat ut mediciner (som gick på 728 kr, inte alls kul!!!!!) tänkte jag gå till biblioteket men det smög sig för de hade inte öppnat så jag gick hem till min farmor och farfar istället och där blev det lunch och så åkte vi och handlade. Jag fick pluggat lite också vilket behövdes! Ikväll var det dags för veckans kör-övning och sedan var det bara till att plugga igen. Nu ska jag få veckans dos av intriger genom Dallas och sedan blir det till att plugga någon timme till innan det är dags att krypa ner i sängen :)  

Av Caroline - 5 september 2012 08:53

Solen skiner, kroppen är inte så öm och näsan rinner bara lite så det känns som om det blir en bra dag. Sitter och väntar på bussen för jag ska åka ut till butiken jag jobbade i nu under sommaren och hämta ett kort för jag ska hoppa in extra nu i helgen. Sedan blir det en sväng till apoteket och biblioteket. Har lite saker jag måste titta upp så tänkte sitta på biblioteket och plugga lite också. Hoppas ni får en bra dag <3



Av Caroline - 4 september 2012 21:25

Nu ska denna trötta och ömma kropp snart gå och lägga sig. Tack och lov för att jag läser en distanskurs så jag kan ligga i sängen och läsa för jag hade inte känt mig så pigg på att gå någonstans för tillfället. Hoppas jag mår bättre imorgon för jag har lite saker jag måste få gjorda men lite sömn gör nog susen. Jag har några sidor till som jag ska läsa sen släcker jag lampan för idag. God natt <3  

Av Caroline - 4 september 2012 17:00

Jag tog en paus i pluggandet och gick ut för att få lite luft och då såg jag att våra björnbär var klara så det var bara till att hämta en liten skål och plocka. Mumsigt var det :)

Nu blir det till att fortsätta läsa, det är en del att göra! 


   

Mumsigt värre :)

Av Caroline - 4 september 2012 09:59

God morgon! Igår började jag läsa UJIK, utvidgad juridisk introduktionskurs, det är en distanskurs på 15 hp. Man ska hinna med mycket på den här tiden (sista tentan är 11 november) så jag kommer att ha fullt upp. Jag har saknat skolan och även om jag inte har en fysisk skola att gå till har man ändå föreläsningar att se på och böcker att läsa så det blir ju lektioner och det är det som jag har saknat. Jag satt nästan hela dagen igår och pluggade och samma blir det idag så det är lika bra att sätta igång :)
Ha en bra dag!

Av Caroline - 3 september 2012 20:53

Nu har jag stängt böckerna för idag och snart blir det tv: Underbart är kort, ett trevligt program. Förkylningen som jag trodde var på väg har inte brutit ut men min hals gör riktigt ont och jag tycker inte om något varmt eller så som kan lindra det så det blir sängen tidigt idag och hoppas att det går över :) 


Detta hade jag på mig idag:



   

Av Caroline - 3 september 2012 16:21


Efter att ha pluggat i ett X antal timmar nu ska jag fixa lite mat och när min pappa kommer ska vi iväg och fixa några ärenden :) 






Av Caroline - 3 september 2012 09:33

Nu är böckerna hämtade och uppackade så nu ska jag äta frukost och titta runt på kurssidan, sedan är det bara till att sätta igång!


 

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards