Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2012

Av Caroline - 4 juni 2012 22:02

Hejsan! Min kära vän var här för en stund sedan och visade sin nya tatuering och den var riktigt fin. Jag har själv varit sugen på att tatuera mig väldigt länge nu men har inte kommit på vad men nu har jag fått några idéer som känns bra så vi får se vad som händer   Nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött då jag sovit dåligt flera nätter i rad så jag hoppas jag får sova gott i natt, hoppas ni också gör det <3

Av Caroline - 4 juni 2012 13:35

Idag har det blivit lite jobb för min del, hade ett möte för en stund sedan och ska iväg och jobba om en stund. Lite deprimerande väder har vi idag, blåst och det ser ut som om det ska börja regna... Det är en sådan dag då man bara vill ligga inne under en filt och kolla film så det får det bli ikväll efter jobb  

Hoppas ni har det bra därute <3

Av Caroline - 3 juni 2012 15:58

Hade ett möte för en stund sedan om ett jobb jag ska göra i sommar och snart ska jag iväg till kyrkan för kören jag är med i ska sjunga idag   Vi ska bland annat sjunga Fix you av coldplay.

Av Caroline - 2 juni 2012 19:04

Det blev inte en sådan lugn dag som jag tänkt mig igår, istället åkte jag och hämtade mina 7-åriga bonussyskon efter skolan och sedan åkte vi vidare till min mamma(och deras pappa). Där blev det en lugn och mysig kväll med Let's dance final, yippie Anton vann!, men att dela rum med två 7-åringar som snarkar och bråkar i sömnen underlättar inte om man redan sover lite dåligt så jag är lite trött idag. Men dagen idag har inte varit så ansträngande då jag och min mamma har haft en trevlig dag med lite shopping och en fika hos min mormor. Nu blir det snart lite mat och sedan kanske lite filmmys  

Hoppas ni får en trevlig kväll<3

Av Caroline - 1 juni 2012 10:34

Nu är jag hemma igen efter några dagar i London. Det var min första gång i staden och landet överhuvudtaget men jag vill definitivt åka dit igen! Jag och min underbara vän har hunnit med väldigt mycket och sett det mesta på turist-listan   Det var späckat schema men väldigt roligt:

måndag: Big Ben, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Houses of parliament, London Eye, Buckingham palace, St James's Park och 10 Downing Street.

tisdag: Tower of London, Tower Bridge, London Bridge, Millenium bridge, St. Paul's Cathedral och matat ekorrar.

onsdag: Shakespeare's Globe Theatre, shopping på Primark och Oxford Street och musikalen Phantom of the opera med Peter Jöback(helt grym!!!!)

torsdag: Westminster Abbey och shopping på Oxford och Regent street.   

Det blev en del shopping, bland annat en klänning, en väska och en tröja.

Idag har jag tänkt att jag ska ta igen lite sömn och titta på Let's dance finalen.

Hoppas ni har haft det bra och att ni får en bra fredag.

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards