Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2012

Av Caroline - 15 juni 2012 21:00

Sitter här i min onepiece look-a-like och tvingar i mig lite te, som jag egentligen inte tycker om, för att min hals ska kännas lite bättre. Nu börjar matchen Sverige-England, hoppas nu vi vinner! Hoppas jag mår bättre imorgon för jag har lust att hitta på något kul så vi får se vad som händer. Hoppas ni får en trevlig fredag <3  

Av Caroline - 15 juni 2012 16:17

Har precis kommit hem från jobbet och jag känner mig helt slut. I måndags började jag det första av mina två jobb i sommar och det är som chef över barnverksamheten som finns på sommaren i den församlingen jag är med i. Det är de två första veckorna på sommarlovet mellan 9 och 15, denna veckan har jag haft 12 barn och det har varit superkul! Nackdelen med att man umgås så mycket, speciellt med barn är alla bakterier som blandas  Det var en del barn som var förkylda och nu har jag också blivit det, näsan rinner och halsen gör grymt ont. Jag är egentligen riktigt pepp på att gå ut och dansa men det får nog bli sängen,film och fotboll istället... 

Hoppas ni får en trevlig fredag! 

Av Caroline - 14 juni 2012 20:22

Idag blev det många timmar på jobbet men också många nöjda barn! Idag har vi hunnit med en hel del, bland annat att leka tugummi,måla tröjor och gjort egna instrument. Har precis kollat film men känner att en powerwalk skulle behövas nu så det är bara till att snöra på skorna och gå, hoppas bara inte att det börjar regna :)


Av Caroline - 13 juni 2012 22:23

Idag är jag lite trött; efter två studenter igår, inte så många timmars sömn och en dag på jobbet med tolv livliga barn så kanske man inte kan vara annat. Nu ikväll har jag fortsatt mitt jobb med att rensa bilder på datorn och jag har hjälpt min bror med hans sista inlämning för terminen så nu ska jag snart sova. Ska upp och jobba tidigt imorgon så behöver några timmars sömn  

Ha det fint<3

Av Caroline - 12 juni 2012 15:45

Hejsan- svejsan! Har precis kommit hem från jobbet och ska göra mig i ordning och åka på studentfester Två av mina kära vänner tar studenten idag så det blir en snabbis hos båda eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Tänk att det nästan är precis ett år sedan jag tog studenten(gjorde det den 9/6), det känns lite sjukt! Året har gått så sjukt snabbt men jag har också hunnit med en hel del; en resa till Mallorca, en till Teneriffa, en till London, jag har jobbat en hel del, träffat vänner och familj... Man kan kort säga att jag har satt mitt liv på play igen efter att det har varit på paus i många år då skolan har tagit upp nästan all min tid. Nej, jag har mycket som ska fixas innan jag ska åka så jag har lite bråttom.

Ha det bäst<3  

  
Jag på min studentdag!


Av Caroline - 11 juni 2012 20:50

Nu blir det fotboll(och glass) och jag håller tummarna för sverige! Det är dock lite förvirrande att vi är blåa men då blir det istället, heja de blåa!  

    

Av Caroline - 11 juni 2012 15:59

Jag håller på att sortera bland mina bilder på datorn och lägga in bilderna från London, det är extra kul att titta på bilder från resor för man känner nästan att man upplever det igen. Jag älskar att fotografera och har typ alltid en kamera med mig så det blir en hel del bilder   Här kommer några från London!        
Det var ett tag sedan sådana användes av alla... 
   
En av ekorrarna vi matade :)
 
Jag med London som bakgrund :) 
    

Av Caroline - 11 juni 2012 15:44

Har precis kommit hem från jobbet och nu ska jag hjälpa min syster lite för hon har avslutningsmiddag ikväll då hon slutar 9:an imorgon. Jag ska också fixa klart lite studentpresenter och jag har lite jobb att göra vid datorn.

Ikväll är det dags för lite fotboll på tv så det blir kul  

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards