Carrolajsa

Alla inlägg under juni 2012

Av Caroline - 24 juni 2012 11:44

Då var det söndag och imorgon är det dags att börja mitt andra jobb denna sommaren, i en matbutik, och det ska bli kul! Jag har haft praktik där i tre månader heltid men nu är det jobb på riktigt   Men det är imorgon det,nu har jag precis varit och hämtat min farmors cykeln som jag ska låna för att kunna ta mig till jobbet då jag börjar kl. 6 de flesta dagarna och då går där ingen buss och nu ska jag åka iväg och möta upp min mamma och hennes sambo så ska vi gå på en liten shoppingtur. 

Hoppas ni får en bra söndag!


 

En lite dålig bild på mitt nya armband

 

Jag på midsommar i en riktigt skön långklänning från H&M

 

Istället för en krans satsade jag på en blomma i håret  

 

Efterrätten på midsommar, det var bland annat en gudomligt god chokladsockerkaka och jordgubbar såklart! 

Av Caroline - 23 juni 2012 22:29

Då var det snart sängen efter en lång dag och inte så många timmars sömn natten till idag. Idag har jag varit med min familj på ett litet tivoli och marknad som brukar finnas härvid när det är midsommar, där vann min moster 4kg choklad! Jag blev inte direkt avundsjuk för jag tycker inte om choklad så värst mycket men jag vet några som blev  För min del blev det ett armband, det är däremot något jag tycker om. Nu ska jag gå och lägga mig, så jag orkar med morgondagen också. 

God natt <3

Av Caroline - 22 juni 2012 13:33

Då var det redan midsommar, trevligt! Tyvärr känner jag mig inte på topp, förkylningen sitter i och jag tror jag har lite feber men det blir nog en bra dag ändå. Det blir lite god mat och trevligt sällskap och sedan får vi se vad som händer sedan   Vädret kunde dock varit bättre, här nere ÖSREGNAR det så det är lite synd men vi kan ju inte göra så mycket åt saken utan bara göra det bästa av situationen. Nu måste jag göra mig i ordning så jag hinner. Hoppas ni får en trevlig midsommar med god mat och kanske lite dans. Ha det fint<3

Av Caroline - 21 juni 2012 17:15

Kom nästan precis hem från jobbet med barnen på sommarkyrkan och det var sista dagen idag så det känns lite tråkigt... Vi fick i alla fall en trevlig avslutning då vi satte alla 23 barnen på tåget ner till Malmö och var med på inspelningen av lördagens Sommarlov, åt glass och fikade i solen. Nu ska jag ta det lite lugnt, fixa mig lite och sedan ska jag iväg och äta ikväll.

Ha det fint <3 

Av Caroline - 20 juni 2012 21:57

Nu är jag hemma efter jobb och en sväng på stan med min kära mamma, hennes sambo och hans barn. Imorgon blir det upp tidigt och jobba och på kvällen lite smygstart av midsommarfirandet  Nu kallar sängen på mig så det är bäst att jag lyder, ha det fint <3

Av Caroline - 19 juni 2012 20:53

Jag har fortfarande knappt någon röst men det har varit en bra dag med lek, prat och "bio" (vi gjorde om källaren på församlingshemmet till en biosalong och hade popcorn i strutar, biljetter och numrerade platser) med barnen på jobbet, sedan blev det en snabb träff med en nära vän som jag inte sett på någon vecka och nu är min kära vän Victoria här som jag var i London med och vi tittar lite bilder och myser :)
Imorgon blir det jobb och kanske en sväng in till stan. Ha det fint <3


  
En konstig pose av mig men en fin bild tagit av min fina vän Victoria (tagen i London) :)

Av Caroline - 18 juni 2012 20:36

Jag har inte mycket till röst idag, är så hes så emellanåt hör man knappt vad jag säger. Men att vara tyst när man har huvudansvaret för en barnverksamhet med 23 barn går inte så nu hoppas jag bara att det inte blir värre till imorgon :) Förutom att ha jobbat med barnen till lite över 15 idag har jag också hunnit en sväng till det jobbet som jag börjar med på måndag och fått schema, nyckel och så vidare och en fika hos min farmor och farfar och nu har jag gjort lite jobb framför datorn; kort sagt har det varit fult upp idag! Nu ska jag snart lägga mig och titta lite film innan det är dags att sova och ladda inför morgondagens jobb  

Av Caroline - 16 juni 2012 20:32

Förkylningen är inte bättre idag men jag är åtminstone på benen nu även om en stor del av dagen tillbringades i sängen. Nu ikväll har jag varit på teater med min farmor och nu sitter jag och tittar på tv med min farmor och farfar :) Får se vad morgondagen har att erbjuda, jag ska jobba på eftermiddagen men på förmiddagen känner jag för att hitta på något kul!

Hoppas ni får en bra lördag <3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards