Carrolajsa

Alla inlägg under maj 2012

Av Caroline - 12 maj 2012 09:45

Jag har varit konfirmandledare ett tag nu och idag är det dags för årets konfirmander att konfirmera sig. Efter två konfirmationer ska jag en snabbis på en loppis sedan blir det 18 års fest för min bror så det är fullt upp idag! Nu måste jag sticka till kyrkan.

Ha en bra lördag <3

Av Caroline - 11 maj 2012 16:34

Nu börjar här bli riktigt fint hemma, jag har nämligen spenderat stora delar av dagen med att städa. Min bror fyller nämligen 18 imorgon så då blir det lite party   Jag har även hunnit med lite pappersjobb och sortering men nu ska jag iväg och handla lite och sedan kommer en av mina bästa vänner över för lite fredagsmys <3

Vi hörs!

Av Caroline - 9 maj 2012 23:15

Kom precis hem efter en trevlig kväll med en av mina vänner. Vi var och såg operan Carmen och det var väldigt trevligt. Tyvärr hade en av huvudpersonerna drabbats av något som förmodligen satt sig på hans röst för han kunde bara sjunga första delen av föreställningen och sedan fick en annan rycka in och sjunga medan ordinarie fortsatte spela rollen. När vi kom dit blev vi intervjuade om våra förväntningar på nästa säsong på operan men det var inte riktigt rätt person att fråga för jag är ute på sådant alldeles för sällan men jag har bestämt att det ska bli en ändring på det, ska försöka gå på sådant som opera och musikaler lite oftare! Nu ska jag dock gå och lägga mig, ska upp 5 imorgon och jobba och sedan blir det full rulle hela dagen!

God natt<3

Av Caroline - 9 maj 2012 11:58

Nu har jag tagit igen förlorad sömn med råge efter min tågresa. Jag låg bara i sängen hela dagen igår och sov och titta på film, jag hade så ont överallt så jag visste inte var jag skulle ta vägen men nu är jag pigg  Nu ska jag snart iväg och äta lunch hos min farmor och farfar och senare ska jag möta upp en vän så ska vi gå på opera, det ska bli väldigt roligt.

Ha en bra dag<3

Av Caroline - 8 maj 2012 11:52

Nu har jag sovit en stund efter att ha kommit hem från mitt lilla dags-äventyr. Jag lyckades sova små stunder på tåget men det är ju inte den bekvämaste ställning;att sova i en stol så man känner sig lite mör i kroppen. Mötet gick bra åtminstone och Uppsala är en väldigt trevlig stad(hann gå en sväng och shoppa lite också) men efter att ha åkt 6 olika tåg och en buss, varit iväg i ungefär ett dygn utan ordentlig sömn var det skönt att komma hem. Nu ska jag äta något för min mage skriker av hunger, sedan ska jag slappa resten av dagen.

Ha det bra <3

Av Caroline - 7 maj 2012 06:45

Nu har jag börjat resan upp till Uppsala, jag ska byta tåg i Stockholm så nu har jag x antal timmar framför mig på tåget. Jag ska vara framme vid 12 tiden så det blev till att stoppa ner en bok, en tidning och musik så man har något att hitta på alla timmar. Nu ska jag försöka sova lite, fick gå upp vid 04.30 så det blev inte så många timmars sömn i natt. 

Hoppas ni får en trevlig dag <3

 

Av Caroline - 6 maj 2012 19:13

Hejsan! Idag har här hunnits med en hel del, vi har spelat upp en musikal, varit på en snabb shoppingrunda, lite filmmys med min syster och en glass i solen. Jag är inte överförtjust i glass egentligen men jag tänkte att idag firar jag våren/sommaren med en mjukglass   

Jag ska åka upp till Uppsala på ett möte imorgon så jag har lite att förbereda. 

Hoppas ni har haft en bra helg <3

 

Av Caroline - 6 maj 2012 09:45

Idag är det dags för musikal, det är med kören jag är med i så vi ska ha det i kyrkan och jag ska spela en ängel. Lite nervös är jag alltid innan jag ska göra något i den här stilen men det är väldigt kul att stå på scen och sjunga, dansa och spela teater  

Nu ska jag gå så vi har tid till att förbereda det sista. Ha det bra<3

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards