Carrolajsa

Alla inlägg under april 2012

Av Caroline - 8 april 2012 11:14

Nu är allt packat,nycklarna tillbaka lämnade och vi står och väntar på bussen. 
Ha det bra! 

Av Caroline - 7 april 2012 22:50

Hejsan! Det här är en uppdatering av en röd tjej på Teneriffa. Det var inte så fint väder hela dagen igår,på förmiddagen var det ganska molnigt så vi gick en runda upp på en enormt hög "kulle" där det är riktigt fin utsikt över staden och havet. Efter lunchen blev det dock finare väder så då blev det till att ligga vid poolen och jag lyckades bränna mig,trots solkräm, både i ansiktet och på bröstkorgen, hoppas nu bara det lägger sig och blir brunt :) Idag har det inte heller varit så fint väder så det blev en shoppingrunda. Jag hittade en del fina saker och det finns många roliga butiker här, tänkte lägga upp lite bilder senare. Jag stannade kvar en stund längre än de andra nere i centrum och på vägen hem öppnade himlen sig och det började ösregna. Mina fötter blev genom blöta,likaså mina byxor så det såg ut som om jag hade badat. Eftersom jag redan var så blöt tog jag ett dopp i poolen när jag kom tillbaka och nu blir det en lugn kväll på hotellet eftersom vi åker hem i morgon. Därför måste jag gå upp och packa nu... :( 

Hoppas ni har det bra i Sverige!

Av Caroline - 6 april 2012 12:59

Hej,igår förmiddag var det ganska molnigt så vi åkte till en marknad en bit bort, det fanns mycket att titta på och det blev ett armand,en tröja och ett nagellack som fick följa med mig hem. Jag blev nästan bortbytt mot en klocka också då det var en man som tyckte att en klocka till priset av 25 euro var ett bra byte om han fick mig...Eftermiddagen bjöd dock på lite mer sol så det blev lite solning på balkongen  På kvällen gick vi ut och satt oss på en bar och när vi kom tillbaka till hotellet var det helt mörkt och det visade sig att strömmen hade gått. Efter en stund kom den tillbaka men gick försvann igen och så höll det på resten av kvällen och också idag. 
Nu är solen framme igen så nu blir det att gå ner till poolen. Ha det bra!  

   

En bild från marknaden och en på mig i hotellets bar 

Av Caroline - 4 april 2012 23:01

Hejsan! jag har precis kommit hem efter en långpromenad ute bland affärerna. Det finns så mycket fint att titta på och det är så härlig stämning ute. Trevliga människor är här också, en kille som jobbar på en bar stannade och pratade med mig och sade att nu har jag en kompis på Teneriffa ;) Idag har jag faktiskt mest varit inne för jag har inte alls mått bra,min förkylning gör så att hela min kropp värker så det blev till att sitta i skuggan på balkongen och läsa för min del. Imorgon hade jag dock tänkt ligga ute i solen,då har förmodligen min bränna också lagt sig så att jag får behålla färgen :)Även om inte klockan är så mycket här,vi är en timme före så hon är lite över 22 så ska jag snart gå och lägga mig för att öka chanserna för att bli frisk snabbare.Ha det bra och god natt!

Av Caroline - 3 april 2012 22:19

Hola! Idag har det varit en fin dag med undantag för några moln som gled förbi så det har blivit en hel del sol och bad idag och med det också lite bränna. Trots solkräm har jag lyckats bränna mig lite lätt på axlarna och bröstkorgen men vill man vara fin får man lida pin  Lite mindre kul var det dock att vakna upp i morse med grymt ont i halsen och en förkylning som håller på att bryta ut så idag blir det till att ta det lugnt på hotellet. Vi tittar lite på matchen Barcelona-Milan nu, sedan blir det nog lite kortspel och sedan sängen.

Hoppas ni har det bra i Sverige! Kram. 

Av Caroline - 2 april 2012 23:19

Hejsan! Nu har vi hittat några sköna fåtöljer i baren här på hotellet så vi sitter och snackar lite. Det har blivit en del sol och bad idag men det blev inte riktigt fint förrän vid 13, det kom till och med några få regndroppar innan, så det blev en långpromenad då vi tittade in lite affärer också. Nu ska vi sitta här och ta det lugnt och hoppas på fint väder i morgon. Ha det bra, soliga hälsningar från Teneriffa!

Av Caroline - 1 april 2012 04:15

Har precis gått upp, det kändes dock som om jag nyss gick och lade mig... Nu blir det till att äta en macka och sedan bär det av till flygplatsen. Vi kommer vara på flygplatsen en stund innan planet går så man känner att man är där i tid så det blir till att fika lite och kolla i shopen  

Ha det bra och gå nu inte på för många första aprilskämt!

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards