Carrolajsa

Alla inlägg under april 2012

Av Caroline - 25 april 2012 21:47

Hemma igen efter att ha jobbat, varit på kör och ett planeringsmöte. Det har blivit lite fika under kvällen också och väldigt mycket skratt så stämmer talesättet: " Ett gott skratt förlänger livet" har jag förlängt mitt med flera år idag   Nu har jag lite saker att kolla upp på datorn och sedan ska jag lägga mig och läsa en bra bok.

Ha det bra!

Av Caroline - 25 april 2012 13:44

Regn, regn och åter regn... Det öser ner här, det är lite deprimerande och det ser inte ut att sluta heller. Det finns dock inte så mycket man kan göra åt det utan man få ta fram paraplyet när man ska gå ut. Jag ska iväg och jobba om en stund och sedan har jag att möte senare ikväll.

Hoppas ni har en trevlig dag! <3  

Av Caroline - 24 april 2012 21:23

Kom precis hem efter att ha varit på fotokurs,fikat med en vän, shoppat och ätit middag med min mamma  Det blev en bok och en jacka som fick följa med mig hem idag. Nu ska jag se film och ta det lite lugnt. 

Hoppas ni har en trevlig kväll!   

Av Caroline - 24 april 2012 09:22

Hejsan! Jag ska snart sticka iväg in till stan och möta upp en vän så ska vi gå och fika :) Lite senare ska jag möta upp min mamma för att gå en liten sväng på stan och ikväll blir det fotokurs. Vädret ser ut att vara soligt och fint så jag hoppas det förblir så hela dagen!

Nu måste jag gå för jag ska in om min systers skola och lämna en handduk för det glömde hon och de ska simma idag så det kan behövas då    
En ny tröja jag köpte igår

 

Den här snygga ringen hittade jag på Guldfynd

 

Det här hänget hittade jag också på Guldfynd (jag älskar fyrklöver)


 

De här extremt goda chokladkakorna bakade jag och min vän igår, de var nästan farligt goda :)


Här kommer lite bilder på mina inköp igår och några väldigt goda kakor!

Av Caroline - 24 april 2012 00:13

Hejsan! Idag har jag haft en väldigt trevlig kväll då en av mina bästa vänner kom hem till mig. Vi bakade extremt goda chokladkakor, tittade på Alcatraz och satt och pratade om allt möjligt. Nu kallar dock sängen efter en innehållsrik dag. Förutom besök av vännen blev det ett frukostmöte och sedan lunch,bullbak och shopping med farmor och farfar, med andra ord en mycket lyckad dag.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Kram och god natt<3  

Av Caroline - 23 april 2012 08:15

God morgon! Nu ska jag snart sticka iväg på ett frukostmöte, vi ska diskutera lite miljöfrågor och lite internationella problem och så är tanken för det finns det ju tyvärr gott om här i världen. Man önskar att man bara kunde hjälpa alla människor i nöd och få auktoritära människor att sluta fred med varandra men så lätt är det ju inte, därför får man försöka börja med små medel här hemma; i sin vardag och i den nära omgivningen. Nu måste jag sticka, ha en bra dag! <3  

Av Caroline - 22 april 2012 21:35

Är hemma efter en mysig dag med en god vän till mig. Vi har fikat, spelat spel och bara pratat, väldigt trevligt. Nu ska jag titta lite film, Take the lead, en fin dansfilm baserad på en sann historia, jag önskar jag hade kunnat dansa så som de gör i filmen...

Ha en trevlig söndagskväll! <3

Av Caroline - 22 april 2012 10:12

Idag ser jag fram emot en trevlig söndag då jag hade tänkte spendera den med en god vän till mig. Vi har inte träffats på ett tag så idag ska vi fika lite, sitta och prata och ta igen vad som har hänt sedan sist.

Hoppas ni får en trevlig söndag! <3  

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards