Carrolajsa

Alla inlägg under mars 2012

Av Caroline - 28 mars 2012 09:20

God morgon! Jag har precis sett en väldigt gullig film; Beastly. Det är en sådan film där en snygg populär kille råkar ut för något, ändrar sitt sätt att se på livet och faller för en lite oväntad tjej och kärleken segrar i slutet. Även om de är ganska förutsägbara så gillar jag att se sådana filmer lite då och då, de brukar vara så söta. Skådespelarna i filmen var också väldigt bra  Nu ska jag äta lite frukost och sedan ska jag fortsätta packa lite.
Ha en bra dag!

Av Caroline - 27 mars 2012 21:14

Hejsan! Jag kom hem lite tidigare än jag trodde idag för fotokursen varade inte så länge idag då vi bara var ute och fotade lite så jag hann jogga en runda när jag kom hem. 
Jag gick en runda i stan innan lektionen och då hittade jag en fin tröja i en second hand affär,den var knappt använd och väldigt billig och pengarna går till människor som har det tufft i livet,det gillar vi   så här ser den ut:

 

Inte den bästa bilden men det är en lite ull-aktig tröja som nog kan bli skön till hösten eller en kylig sommarkväll. 

Nu ska jag packa lite och sedan sova. Ha en bra kväll!

Av Caroline - 27 mars 2012 13:01

Hej! Idag har jag ägnat min förmiddag åt att titta runt på nätet efter bra och inte alltför dyra hotell i London då jag och en kompis är riktigt sugna på att åka dit. Jag har aldrig varit där men vill verkligen dit! Det är dock inte det lättaste att hitta något som verkar bra, ligger hyfsat i centrum och som inte kostar en halv förmögenhet...

Jag har också börjat skriva packlista inför min stundande resa till Teneriffa. Även om man vet vad man ska ha med sig skriver jag alltid en liten lista, oavsett om man ska vara borta i två nätter eller två veckor  
Idag är det även dags för den andra delen av fotokursen som jag går, idag ska vi nog börja fota med en analog kamera så att vi så småningom kan lära oss att framkalla bilder i mörkerrummet.

Nu måste jag göra mig i ordning och laga lite mat innan jag ska gå till bussen.

Ha en bra dag! 

Av Caroline - 26 mars 2012 23:02

Snacka om att man samlar på sig saker. Jag och min syster har hittills samlat ihop saker som ska slängas i fyra och en halv säck och saker som ska skänkas bort i fem kartonger och vi har en hel del kvar att gå igenom... Det känns skönt att bli av med saker men man får nästan lite ångest när man tänker på att man själv har samlat på sig allt under åren... 

Nu ska jag snart sova,är helt matt i kroppen efter att ha burit kartonger och säckar hit och dit och upp och ner. 

Ha det bra, god natt!

Av Caroline - 26 mars 2012 10:02

Jag såg precis Maria Montazami presentera vädret på TV 4, riktigt bra jobbat av henne tycker jag  Personligen tycker jag att Montazami är cool, hon kör sitt eget race och gör det hon vill. Det finns ju mycket fördomar om hemmafruarna i Hollywood och jag har aldrig sett det programmet som gick men jag tycker Montazami verkar annorlunda, hon har sitt företag och så. Jag tycker det är ganska imponerande. Jag skulle också vilja starta ett eget företag i framtiden... Nu ska jag äta frukost och sedan får vi se vad denna lediga dag har att bjuda på.

Av Caroline - 25 mars 2012 22:35

Hej! jag började min dag i kyrkan där jag sjöng med kören jag är med i och sedan hade vi konfirmandträff. Efter det började jag och min syster att sortera i vår källare. Det är en ganska stor källare och den är proppfull med saker så det behövs verkligen rensas. Nu är jag dock grymt trött så det blir sängen nästa. Sov gott och ha det bra!

Av Caroline - 24 mars 2012 22:53

Igår köpte jag en ny kamera,en Nikon J1. Hade egentligen tänkt köpa en vanlig kompaktkamera men den här verkade så mycket bättre så det fick bli en J1 istället  Jag hade hoppats på fint väder idag så jag kunde gå ut och fota massor men det var kallt och mulet så det blev inte så många bilder utan det blev till att gå och titta på min syster som spelade fotbollsmatch men det var också trevligt! Nu ska jag sova för jag ska upp i tid i morgon, god natt.

Av Caroline - 22 mars 2012 14:26


Idag har jag ägnat lite av dagen till att förbereda mig inför högskoleprovet. Jag grävde fram lite papper från latinkursen jag tog för två år sedan och lite papper från matten också, kände att det behövdes.

Är det någon som har gjort provet sedan det ändrades? 

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards