Carrolajsa

Alla inlägg under februari 2012

Av Caroline - 19 februari 2012 08:58

Då var det söndag, skulle egentligen hjälpa till i kyrkan idag men jag känner att jag inte mår tillräckligt bra för det så det blir till att vila upp mig lite till så jag orkar vara med och fira min syster som fyller år i veckan som kommer. Nu blir det till att ta en uppfriskande dusch och sedan äta lite frukost, känner att magen kurrar nu efter att jag bara åt två bullar och drack lite vatten under hela gårdagen...
Ha det bra så hörs vi!

Av Caroline - 18 februari 2012 21:27

Då var Melodifestivalen del 3 slut,blev inte riktigt som jag hade hoppats men men. Nu ska jag snart försöka sova och hoppas jag mår bättre i morgon. 

God natt!

 

En bild på resväskan jag köpte i en av mina favorit affärer,smart buy.

Av Caroline - 18 februari 2012 19:46

Då var det snart tid för Melodifestivalen igen, där är flera nummer jag ser framemot idag så det ska bli kul. Två av mina kompisar skulle egentligen komma över och titta med mig men jag fick säga att det inte var en så bra idé för jag mår inte alls bra så det hade kanske inte blivit så kul. På tal om kvällens deltagare så drömde jag om en av dem, ingen oanständig dröm utan jag drömde att Mattias Andréasson kontaktade mig och ville att jag skulle bli barnvakt till hans dotter. Det hänger ju ihop med att jag precis har börjat passa två barn men ändå lustigt hur man kan få ihop en dröm med så specifika människor men drömma kan man ju  


Den här dressen köpte jag idag, den är från MQ och jag längtar tills jag kan använda den! 
 
Lite närmre bild på mönstret.

Av Caroline - 18 februari 2012 10:23

Jag har mått bättre än vad jag gör idag, huvudet värker och likaså kroppen. Det känns som om en förkylning ska bryta ut och det är inte riktigt vad jag behöver nu. Har en del saker inplanerade denna helg och veckan som kommer så jag hoppas jag mår bättre framåt kvällen. Ska vila stora delar av dagen tänkte jag, ska bara åka och handla en resväska jag har spanat in sedan blir det sängen till ikväll.
Hoppas ni alla därute mår bra och får en trevlig lördag!

Av Caroline - 17 februari 2012 23:34

Har precis tittat på film,the forgotten hette den. Lite obehaglig på något sätt men ändå bra. Till det blev det fruktsallad och jag lägger också upp en bild på mina nya skor från Scorett.

   

Av Caroline - 17 februari 2012 19:19

Idag har jag hunnit med mycket, jag har jobbat,shoppat ett par skor, lagat mat, tagit en långpromenad, tränat,tittat på tv och läst lite. Nu ska jag dock bara slappa framför tv:n och datorn och vila. Hoppas alla får en bra fredag  


Min middag idag:färskpasta, bönor, tomat och ostsås. Gott!
 
 
Härligt väder när jag var ute och gick innan, det är så fint när solen går ner.

Av Caroline - 17 februari 2012 07:00

Då var det fredag igen, tiden går så snabbt. Ska bli skönt att vila upp sig lite efter en trevlig arbetsvecka. Ska bara ta det lugnt i helgen och eventuellt städa lite också, känner för att rensa ut lite gamla saker. Nu börjar jag snart jobba så hoppas ni får en bra fredag!

Av Caroline - 16 februari 2012 20:36

Hade handlat lite mat med mig hem idag efter jobbet men när jag kom hem frågade min pappa om jag skulle följa med och fixa pass till honom och sedan äta ute någonstans så det jag handlade till idag får bli till i morgon istället  
Jag är en person som tycker om när man kan göra mer än en sak samtidigt. Till exempel så gick jag på en steppmaskin, lyssnade på nyheterna och läste ett nummer av SOLO samtidigt alldeles nyss, det är bra när det går för då hinner man med så mycket mer än om man bara gör en sak i taget! Nu blir det till att slappa lite innan det blir sängen så man är pigg i morgon när det är veckans sista arbetsdag. Ha det bra!

   
Min lite mindre nyttiga middag, en kycklingburgare från Max, men god var den.   

Presentation


Hej!
Jag är en 26-årig jurist som jobbar på en svensk myndighet. Jag drömmer om att jobba för alla människors lika värde och hoppas att jag kan använda min juristutbildning till detta.

Fråga mig

47 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards